Eerste editie Hulp van het Jaar verkiezing van start

24-09-2013 15:22

In deze tijden van enorme bezuinigingen is er een positieve kijk op de thuiszorg nodig. De Nationale Hulpgids organiseert daarom de Hulp van het Jaar verkiezing, waarin stil wordt gestaan bij alle geweldige verzorgers en begeleiders die anderen écht willen helpen. Door hen te nomineren voor Hulp van het Jaar 2013 kunnen hulpbehoevenden hun waardering laten blijken. “Dagelijks zien wij veel goede hulpen voorbij komen op onze zorgmarktplaats. Hoe blij hulpbehoevenden zijn met hun hulp, dat gevoel willen we delen”, aldus Tom Verhagen, directeur van De Nationale Hulpgids.

 

Wie is jouw hulp van het Jaar?

Goede en betrouwbare hulpen zijn zeer belangrijk voor hulpbehoevenden, die tegenwoordig vaak met minder budget een beroep op zorg moeten doen. We zien dat de markt voor particuliere thuiszorg groeit en dat er steeds meer ZZP’ers actief worden in de zorg. De Nationale Hulpgids gaat daarom op zoek naar deze mensen die met plezier en toewijding hun werk in de (kinder)opvang, thuiszorg, schoonmaak, begeleiding of verzorging doen. De oppas die jouw kind weer helemaal laat opbloeien, de thuiszorgmedewerker waar oma elke week naar uitkijkt, de begeleider die de mogelijkheden van jouw beperking ziet: ze kunnen allemaal genomineerd worden.

 

Nomineren

Het draait in de Hulp van het Jaar verkiezing om het persoonlijke verhaal. Wat maakt deze hulpen zo speciaal? Tot 4 november kunnen hulpbehoevenden hun nominatie doen via www.hulpvanhetjaar.nl. Het publiek kan vervolgens stemmen op de hulp die zij het beste vinden. De winnaar zal in februari 2014 bekend worden gemaakt.

 

Partners

De Hulp van het Jaar verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door Per Saldo, de belangenvereniging van mensen met een persoonsgebonden budget (pgb), SoloPartners, de belangenvereniging voor ZZP’ers in de zorg, Mezzo, de landelijke vereniging voor Mantelzorgers en Vrijwilligerszorg, mediapartner Dichtbij, YourGift Cards en Wellness Kadobon.

 

Over de Nationale Hulpgids

Sinds 2003 is de Nationale Hulpgids dé plek waar hulpvragers kinderopvang, thuiszorg, schoonmakers en dagopvang kunnen vinden. Oprichter Giesbert Nijhuis kwam op het idee voor deze zorgmarktplaats vanuit een eigen behoefte naar een geschikte hulp vanwege zijn hoge dwarslaesie. Inmiddels wordt de dagelijkse uitvoering gedaan door een betrokken team. Meer dan 50.000 hulpen en hulpvragers hebben elkaar gevonden op www.nationalehulpgids.nl. Op een veilige manier met respect voor privacy. Want het gaat om mensen die elkaar willen helpen en daar moet je voorzichtig mee omgaan.


 

Terug

Gratis nieuwsbr ief
Blijf op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen met onze maandelijkse nieuwsbrief

E-mail
 

Vind zorg, hulp en informatie


 

Partners                  

Ook een vermelding op de site?
Bekijk de diverse publicatiemogelijkheden

Miljoenennota en Rijksbegroting 2017
Op Prinsjesdag zijn de Miljoenennota 2017 en Rijksbegroting 2017 weer bekend gemaakt. Le es hier wat de gevolgen zijn van de plannen o.g.v. zorg, welzijn en werk.

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact
Adverteren
Sitemap | Disclaimer

Meer online wegwijzers

Atlas van Zorgvakantie

Samenwerkingspartners

JoHo | Het Coachhuis | Ik zoek loopbaanbegeleiding

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp? Meld je aan

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Twitter
Linked In
Facebook
Nieuwsbrief
RSS feed

© 2012 - 2016 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante