Nog 12 dagen om de Hulp van het Jaar te nomineren

22-10-2013 12:04

Met meer dan 130 nominaties mag de Hulp van het Jaar verkiezing zich nu al geslaagd noemen. Vele zorgbehoevenden, collega’s en familieleden hebben hun favoriete hulp genomineerd als blijk van hun waardering. “Ik ken in deze tijd geen ander met zo'n groot hart” en vele andere hartverwarmende reacties zijn binnengekomen bij de Nationale Hulpgids, de organisatie die de eerste editie van de Hulp van het Jaar verkiezing op touw heeft gezet.

 

De verkiezing

De Hulp van het Jaar verkiezing wil alle geweldige hulpen in het zonnetje zetten. Goede en betrouwbare hulpen zijn zeer belangrijk voor zorgbehoevenden, die tegenwoordig vaak met minder budget een beroep op zorg moeten doen. Mensen die werken in de (kinder)opvang, thuiszorg, schoonmaak, begeleiding of verzorging en dit met veel plezier en toewijding doen, daar is de organisatie naar op zoek.
 

Nomineren kan tot 4 november

Cliënten, collega’s en familie kunnen hun zorgtopper nog nomineren tot 4 november. Daarna zullen de deelnemers op www.hulpvanhetjaar.nl bekend worden gemaakt, waarbij er gestemd kan worden op de beste Hulp van het Jaar. Dan zijn ook alle prachtige nominatieteksten terug te lezen, want wie wil er nu niet geroemd worden als “een kanjer van de oude stempel, daar zou Nederland er 10.000 van moeten hebben!’.

 

Partners

De Hulp van het Jaar verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door Per Saldo, de belangenvereniging van mensen met een persoonsgebonden budget  (pgb), SoloPartners, de belangenvereniging voor ZZP’ers in de zorg, Mezzo, de landelijke vereniging voor Mantelzorgers en Vrijwilligerszorg, mediapartner Dichtbij, YourGift Cards en Wellness Kadobon.
 

Over de Nationale Hulpgids

Sinds 2003 is de Nationale Hulpgids dé plek waar hulpvragers kinderopvang, thuiszorg, schoonmakers en dagopvang kunnen vinden. Oprichter Giesbert Nijhuis kwam op het idee voor deze zorgmarktplaats vanuit een eigen behoefte naar een geschikte hulp vanwege zijn hoge dwarslaesie. Inmiddels wordt de dagelijkse uitvoering gedaan door een betrokken team. Meer dan 50.000 hulpen en hulpvragers hebben elkaar gevonden op www.nationalehulpgids.nl. Op een veilige manier met respect voor privacy. Want het gaat om mensen die elkaar willen helpen en daar moet je voorzichtig mee omgaan.

 

Terug

Gratis nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen aangaande zorg & hulp?

E-mail
 

Vind zorg, hulp en informatie


 

Miljoenennota en Rijksbegroting 2017
Op Prinsjesdag zijn de Miljoenennota 2017 en Rijksbegroting 2017 weer bekend gemaakt. Le es hier wat de gevolgen zijn van de plannen o.g.v. zorg, welzijn en werk.

Partners                  

Ook een vermelding op de site?
Bekijk de diverse publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact
Adverteren
Sitemap | Disclaimer

Meer online wegwijzers

Atlas van Zorgvakantie

Samenwerkingspartners

JoHo | Het Coachhuis | Ik zoek loopbaanbegeleiding

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp? Meld je aan

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Twitter
Linked In
Facebook
Nieuwsbrief
RSS feed

© 2012 - 2016 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante