Wintertijd Challenge 2013

18-10-2013 13:33


De Wintertijd Challenge in de nacht van 26 op 27 oktober 2013 is een jaarlijks fondsenwervend sportevenement van Stichting Spieren voor Spieren. In de nacht dat de wintertijd ingaat wordt er op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland 1 uur en 1 seconde gesport om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. Het geld zal worden ingezet om eind 2013 een nieuw spierziekte expertisecentrum te openen.

 

Tijd winnen voor kinderen met een spierziekte

Het unieke van de Wintertijd Challenge is dat het sportevenement plaatsvindt in het uur dat de wintertijd ingaat (2 uur ‘s nachts) en de klok teruggaat. Dit is het enige moment in het jaar dat je tijd kan winnen. Tijd winnen om behandeling en genezing van spierziekte bij kinderen te realiseren.

 

Droomafstanden

Ludiek is dat deelnemers aan de Wintertijd Challenge op dit nachtelijke tijdstip door het teruggaan van de klok in 1 seconde droomafstanden kunnen afleggen. Het ultieme voorbeeld waar gezonde spieren toe in staat zijn om kinderen met zieke spieren te helpen.

 

Doelstelling; nieuw spierziekte expertisecentrum eind 2013

In 2011 vonden er 2 challenges plaats, in 2012 vonden er 23 challenges plaats en in 2013 gaan we voor ruim meer dan 100 challenges door heel Nederland. Elke sport is hierbij mogelijk!

De doelstelling voor de opbrengst is 250.000,-. Hiermee zetten we een mooie stap naar de opening van een nieuw spierziekte expertisecentrum eind 2013.

 

Deelnemen mogelijk op 125 locaties

Het is inmiddels al op 125 verschillende locaties mogelijk om deel te nemen aan de Wintertijd Challenge. Als het hoofdevenement in Amsterdam te ver weg voor je is, kun je dus vrijwel altijd kiezen om deel te nemen aan een challenge bij jou in de buurt.

Organiseer je eigen challenge of neem deel aan een challenge bij jou in de buurt. Bekijk het totale overzicht van alle challenges hier, http://www.wintertijdchallenge.nl/overzicht-per-plaats/ en schrijf je vandaag nog in!

 

Terug

Gratis nieuwsbr ief
Blijf op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen met onze maandelijkse nieuwsbrief

E-mail
 

Vind zorg, hulp en informatie


 

Partners                  

Ook een vermelding op de site?
Bekijk de diverse publicatiemogelijkheden

Miljoenennota en Rijksbegroting 2017
Op Prinsjesdag zijn de Miljoenennota 2017 en Rijksbegroting 2017 weer bekend gemaakt. Le es hier wat de gevolgen zijn van de plannen o.g.v. zorg, welzijn en werk.

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact
Adverteren
Sitemap | Disclaimer

Meer online wegwijzers

Atlas van Zorgvakantie

Samenwerkingspartners

JoHo | Het Coachhuis | Ik zoek loopbaanbegeleiding

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp? Meld je aan

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Twitter
Linked In
Facebook
Nieuwsbrief
RSS feed

© 2012 - 2016 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante