BMResort

Calle Pagre 3
03530 La Nucía
Alicante Espana
Telefoon: +34 637 21 04 50
E-mail: informatie@bmsresort.com
Website: bmresorts.com

BMResort heeft als doel mensen met een zorgvraag, zowel senioren die tijdens een verblijf in Spanje een veilige locatie zoeken als gasten met een beperking, een passend onderkomen te bieden met alle hulp en zorg die men eventueel nodig heeft tijdens zijn of haar vakantie. Vakantie is mogelijk van 7 dagen tot enige maanden.

Tevens bieden wij op het complex appartementen aan die worden verhuurd voor permanent wonen volgens het aanleun woon principe zoals in Nederland. Deze appartementen worden verhuurd per maand en er zijn geen grote borgsommen of inkoop bedragen vereist.

Hiermee voldoen wij aan de grote behoefte die er bestaat om met of zonder zorg vraag een onbezorgde vakantie of verblijf voor langere periode te kunnen bieden.

Op het resort is een Nederlands geschoold zorgteam 7 dagen 24 uur aanwezig. De verpleegkundigen spreken alle internationale talen zoals Duits, Engels, Frans, Nederlands en Spaans. Het zorg en service team kan alle vormen van zorg en ondersteuning verlenen. Ook is er medische back-up bij calamiteiten in de vorm van internationale huisartsen, fysiotherapie. Tevens hebben wij een intensieve samenwerking met de internationale ziekenhuizen in Benidorm.

Wij bieden onderkomen aan individuele gasten en groepen tot 100 personen voor alle mensen met een zorg en of hulpvraag ongeacht de leeftijd en hun eventuele begeleiders.

 • Team samenstelling

  Ons team bestaat uit Nederlands opgeleide en Nederlands sprekende verpleegkundige met o.a intensive care en spoedeisende hulp achtergrond en ruime werkervaring op dat gebied, en verder verzorgende met veel verpleegtehuis en ouderzorg ervaring.

  Wij werken samen met Nederlandse fysiotherapeute, huisartsen en zoals genoemd met de internationale ziekenhuizen ter plekke. , De therapie wordt ook op uw hotel kamer of appartement verleent of in de fysiotherapieruimte. In het zwembad wordt ook water therapie gegeven. Voor anderstalige gasten hebben wij tevens contact met huisartsen uit het land van herkomst.

  Ons team spreekt als hoofdtaal Nederlands maar kan u te woord staan in het: Duits, Engels, Frans, Spaans en een beetje Noors.

   

 • Hulpmiddelen

  Al onze locaties zijn aangepast aan de behoefte van rolstoel/rollator/scootmobiel gaande gasten wat inhoud dat alle ruimten drempelloos zijn, ruime kamers en entrees en aangepast sanitair. Verder beschikken wij over een aantal hulpmiddelen en kan alles wat er niet is ingehuurd worden. Standaard beschikken wij over:

  • Elektrische hoog/laag bedden
  • Papagaai boven het bed
  • Rolstoelen
  • Rollators
  • Passieve en actieve tillift
  • Postoelen
  • Urinaal en ondersteek
  • Verbandmiddelen
  • Inco materiaal
  • Stoma materiaal ( op aanvraag gezien type, merk etc.)

   

   

Meer informatie over BMResort vindt u op de website: bmresorts.com

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact
Adverteren
Sitemap | Disclaimer

Meer online wegwijzers

Atlas van Zorgvakantie

Samenwerkingspartners

JoHo | Het Coachhuis | Ik zoek loopbaanbegeleiding

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp? Meld je aan

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Twitter
Linked In
Facebook
Nieuwsbrief
RSS feed

Gratis nieuwsbr ief
Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen met onze maandelijkse nieuwsbrief

E-mail
 

Vind zorg, hulp en informatie


 

Partners                  

Ook een vermelding op de site?
Bekijk de diverse publicatiemogelijkheden

Miljoenennota en Rijksbegroting 2017
Op Prinsjesdag zijn de Miljoenennota 2017 en Rijksbegroting 2017 weer bekend gemaakt. Le es hier wat de gevolgen zijn van de plannen o.g.v. zorg, welzijn en werk.

© 2012 - 2016 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante