24-7 Zorg om de Hoek

Jan Luykenlaan 57
2533 JL Den Haag
070-8880206

E-mail: info@24-7zorgomdehoek.nl
Website: www.24-7zorgomdehoek.nl


Wie zijn wij?

Zorgorganisatie 24-7 Zorg om de Hoek B.V., een kleinschalige thuiszorgorganisatie, die staat voor maatwerk in de Kraamzorg -Thuiszorg- Begeleiding en Advisering aan huis, gericht op de multiculturele zorgvrager in Den Haag en omgeving.

Missie

Onze missie is een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven en het toegankelijk maken van de zorg voor iedereen uit alle lagen van de samenleving en uit elke cultuur.

Visie

In onze visie staat de mens centraal. Zorgorganisatie 24-7 Zorg om de Hoek B.V. wil een organisatie zijn die rekening houdt met de cultuur en religie van haar cliënten tijdens de zorgverlening. Een plezierige omgang tussen cliënten en medewerkers is voor ons belangrijk.

Multiculturele zorg

De zorgvraag is in toenemende mate meer multicultureel geworden. Het aanbod echter nog niet altijd. Zorgorganisatie 24-7 Zorg om de Hoek B.V. probeert hier verandering in te brengen door maatwerk te leveren in onze multiculturele samenleving. In het bijzonder voor de Surinaamse, Antilliaanse, Marokkaanse en Turkse zorgvrager. Vanzelfsprekend staan wij open voor al de cliënten, waar men ook vandaan komt, met welke cultuur dan ook.

Team 24-7 Zorg om de Hoek

Onze medewerkers dragen betrokkenheid, toegankelijkheid, respect en gelijkwaardigheid uit. Daarmee bereiken we een betere kwaliteit van zorg. Het proces kan niet los gezien worden van het product. Het team van 24-7 Zorg om de Hoek is een afspiegeling van de samenleving waarin wij leven en zorg verlenen. Ons team bestaat uit medewerkers van diverse achtergronden, die de zorg- en ondersteuningsbehoefte van de cliënt begrijpen en hier rekening mee houden.

Werk/Vacatures

Wij zijn bijna altijd op zoek naar gedreven en gemotiveerde collega’s, die ons team willen komen versterken. Te weten Verzorgingshulp B (helpende MBO niveau 2). Kraamverzorgenden MBO niveau 3), wijkziekenverzorgenden (Verzorgende-IG niveau 3) en (wijk)verpleegkundigen (MBO niveau 4 en HBO niveau 5) die onze missie en visie delen. Er zijn ook mogelijkheden voor oproepkrachten.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf willen wij toekomstig beroepsbeoefenaars de gelegenheid bieden werkervaring op te doen in de zorg. Wij zien opleiden in de zorg als een maatschappelijke taak. Het maakt het daarmee dan ook onze plicht om nieuwe beroepsbeoefenaar mede op te leiden. Wij bieden Praktijkleerlingen en VMBO leerlingen, die moeilijk aan een stageplek in de thuiszorg kunnen komen, de extra begeleiding die zij nodig hebben om het vak van dichtbij te kunnen leren. Stagiaires staan onder begeleiding van een praktijkopleider en werkt samen met een gediplomeerde werkbegeleider.

Kunnen alle cliënten bij ons terecht?

Iedereen die een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) heeft voor Wet Langdurige Zorg (WLZ) voor de sector verpleging & verzorging (V&V) heeft verkregen kan zorg van 24-7 Zorg om de Hoek ontvangen. Zowel Zorg in Natura als PGB. Daarnaast kan men ook niet gesubsidieerde zorg van ons ontvangen, dit houdt in dat men de zorg zelf betaalt (particuliere zorg). 

 • Men kan bij ons terecht voor zorg met een persoonsgebonden budget (PGB).
 • Door zelf contact met ons op te nemen door te bellen of een mail te sturen.
 • Zorg ontvangen via verwijzing.
 • Via de huisarts.
 • Na een ziekenhuis of verpleeghuis opname.

Onze thuiszorg diensten

 • Zorg in natura huishoudelijke verzorging
 • Persoonlijke verzorging
 • Verpleging
 • Particuliere zorg - PGB
 • Begeleiding individueel
 • Nachtzorg
 • Zorg bij Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
 • Kleurrijke thuiszorg / Multiculturele zorg

Begeleiding

De begeleiding is gericht op het leren omgaan met de eventuele beperkingen en/of handicap en indien mogelijk het opheffen ervan.

Kraamzorg

 • Multiculturele kraamzorg
 • Begeleiding bij borstvoeding

 

Kantoor openingstijden
Dagelijks
Maandag - vrijdag : 10.00 uur Bezoek alleen volgens afspraak
Zaterdag – zondag: voor cliënten altijd bereikbaar. Anders alleen volgens afspraak.

*Voor onze cliënten zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Zie spoednummer

Zorgorganisatie 24-7 Zorg om de Hoek B.V.
tel : 070-8880206
web : www.24-7zorgomdehoek.nl
mail : info@24-7zorgomdehoek.nl

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

PartnersHandicare Trapliften              

Vind zorg, hulp en informatie

 

Wonen, zorg & leven

Uw eigen appartement in een kleinschalig, sfeervol pand. Alle benodigde zorg 24 uur per dag binnen handbereik. Veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn. 15 locaties in Nederland.

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante