Allegoeds Groepshotel
Het Bosgoed

Molenweg 49
6741 KK LUNTEREN
0318-484501 | info@hetbosgoed.nl
www.hetbosgoed.nl
www.facebook.com/hetbosgoed

Je bent er uit!

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed ***** is dé plek om er even uit te zijn. Het sfeervolle groepshotel is mooi gelegen aan een bosrand op slechts 1 km. van het gastvrije dorp Lunteren. De centrale ligging in Nederland en de combinatie van bos- en landleven maakt dit gebied tot een ideale vakantiebestemming. In de omgeving is er veel gelegenheid voor leuke uitstapjes.

Toonaangevend in voorzieningen én sfeer

De accommodatie is toonaangevend in voorzieningen voor gasten met minder lichamelijke mogelijkheden of een zorgvraag. Het hotel is gelijksvloers en alle 34 eenpersoons- en 6 tweepersoonskamers zijn aangepast. Het Bosgoed heeft een ontmoetingsruimte met open haard, een aangepaste wellnessruimte en tuin met terras. De faciliteiten i.c.m. de warme sfeer maken dat veel gasten zich thuis voelen.

Activiteiten in ons hotel

Het Bosgoed is prima geschikt voor diverse activiteiten. Denk aan een luxe high tea, een dagdeel gymnastiek, koersbal, een ochtendje bubbelbad en infraroodsauna, een spelletjesavond met Rummikub en sjoelen of een middagje handwerken. De zalen in Het Bosgoed zijn multifunctioneel en voor van alles inzetbaar.

Gezellige ontmoetingsruimte

Dankzij de royaal opgezette ontmoetingsruimte kunnen we in overleg allerlei vormen van entertainment bieden. Van klassiek concert tot een filmavond en ga zo maar door. We denken graag met u mee over activiteiten op locatie of uitstapjes en excursies in de omgeving.

Rondom het hotel

Rondom het hotel bevindt zich een verhard wandelpad dat u langs de mooie vijver voert en dat uitzicht heeft op de prachtige bosrand. Op het terras geniet u in de zon of juist in de schaduw van uw kopje koffie of thee. Liever actiever? De jeu-de-boulesbaan nodigt u uit om samen met anderen in actie te komen. Het hotel beschikt over twee rolstoelfietsen, u kunt heerlijk plaatsnemen en u laten rijden door de prachtige omgeving.

Lunteren

Lunteren zelf heeft boerderijen, molens, een oud stationnetje en een gezellige winkelstraat. Omgeven door bossen en heidevelden is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. De vele bezienswaardigheden in de omgeving maakt dit gebied tot een ideale bestemming.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of beschikbaarheid?  Bel met 0318-484501 of ga naar www.hetbosgoed.nl.

 

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

Vind zorg, hulp en informatie

 

Gevolgen miljoenennota 2020 voor zorg en welzijn

De Miljoenennota en Rijksbegroting worden op Prinsjesdag (dinsdag 17 september 2019) weer bekend gemaakt.

Lees hier wat de gevolgen van de Miljoenennota 2020 zijn voor zorg en welzijn

Wonen, zorg &  leven

Uw eigen appartement in een kleinschalig, sfeervol pand. Alle benodigde zorg 24 uur per dag binnen handbereik. Veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn. 15 locaties in Nederland.

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante