Groote Wijzend

Wijzend 8
1614 MD Lutjebroek

T: 06 51351342
E: info@grootewijzend.nl
W: www.grootewijzend.nl

 

Overdekt kamperen en toch in de natuur!

Onze bijzondere camping vind je aan de rand van Lutjebroek, op een paar kilometer van het historische Enkhuizen. Bijna alles is hier per boot te bereiken en maakt dit stukje West-Friesland uniek en nog on-ontdekt. Door zijn kleinschaligheid is de locatie zeer geschikt voor groepen die een prikkelarme omgeving zoeken, en toch niet afgelegen willen zijn.

Onze safaritenten zijn compleet ingericht met ieder een eigen badkamer en keukentje, en natuurlijk goede bedden. Voor een avontuur op het water is er een groot kampeervlot. Deze is rolstoel toegankelijk, overdekt, en makkelijk te besturen (geen vaarbewijs nodig). Uitgerust voor meerdaagse vaartochten onder alle weersomstandigheden.

Op de camping zelf vind je naast de 5 safaritenten veel voorzieningen zodat het eigenlijk niet nodig is om je vertier buiten de camping te zoeken. Je tovert de heerlijkste gerechten uit de authentieke steenoven of grote Amerikaanse BBQ. Voor ontspanning maak je gebruik van de jacuzzi, tafeltennis, poolbiljart, kano's of je organiseert een disco in de grote bedoeïenentent. Deze tent verander je in een paar seconden in een bioscoop door middel van de beamer. Maak van het hele terrein een spannend spel met onze laserpistolen. Of ga survivallen op het buitenterrein met vlotten bouwen en opdrachten volbrengen, al dan niet in competitie verband.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of beschikbaarheid?  Neem dan gerust contact op via 06 51351342 of info@grootewijzend.nl

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

PartnersHandicare Trapliften              

Vind zorg, hulp en informatie

 

Wonen, zorg & leven

Uw eigen appartement in een kleinschalig, sfeervol pand. Alle benodigde zorg 24 uur per dag binnen handbereik. Veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn. 15 locaties in Nederland.

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante