De Volle Aandacht

Bovenweg 112
1834 CH Sint Pancras
Contactformulier
www.devolleaandacht.nl
Zie video en bekostiging (€ 2.250)

 

"Hier gaat het leven gewoon verder"

De Volle Aandacht is een kleinschalig particulier woonzorghuis voor dementerende ouderen. Acht bewoners vormen samen met vaste medewerkers een woongemeenschap waar aandacht voor elkaar en het individu centraal staat. De eigen leefstijl en gewoonten van de bewoners zijn het uitgangspunt voor zorg en begeleiding. Huiselijkheid, warme, persoonlijke aandacht en respect zijn voor ons vanzelfsprekende kernwaarden.

De zorg en dienstverlening in De Volle Aandacht zijn in handen van De Leeuwenhof Zorg, een gekwalificeerde zorgverlener gespecialiseerd in kleinschalig wonen voor ouderen met dementie.

Het Huis

De Volle Aandacht is een initiatief van Pieter Groot. Op de Bovenweg 112, in het hart van Sint Pancras, verbouwde hij de voormalige bakkerij tot De Volle Aandacht. Midden in het dorpsleven en vlak bij het winkelcentrum kijken de woonkamers en terrassen van het karakteristieke gebouw uit op het leven van de straat en geven het huis een prominente plaats in de dorpsgemeenschap.

De acht bewoners hebben op de begane grond van het huis de beschikking over twee gemeenschappelijke woonkamers en de eetkeuken. De grote woonkamer op de kop van het huis heeft uitzicht op de straat en biedt bij goed weer een wijde uitloop naar het terras. Aan de andere zijde van het huis is de woonkamer waar de bewoners naar de televisie kunnen kijken of samen met familieleden kunnen eten. Vanuit de ruime, centraal in de woning gelegen, eetkeuken is er zicht op beide woonkamers. Verdeelt over twee verdiepingen heeft iedere bewoner in het huis een eigen kamer met toilet en wastafel. De bovenverdieping is te bereiken met een inpandige glazen lift of een vaste trap. De volledig aangepaste douchegelegenheden op de eerste verdieping en de begane grond zijn goed bereikbaar. Het huis is voorzien van een brandveiligheidssysteem, een oproep- en signaleringssysteem en medewerkers zijn aanwezig of bereikbaar voor de bewoners.

Meer informatie leest u op www.devolleaandacht.nl

 

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

PartnersHandicare Trapliften              

Vind zorg, hulp en informatie

 

Wonen, zorg & leven

Uw eigen appartement in een kleinschalig, sfeervol pand. Alle benodigde zorg 24 uur per dag binnen handbereik. Veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn. 15 locaties in Nederland.

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante