10 november: Dag van de Mantelzorg 2015

09-11-2015 13:58

Op dinsdag 10 november 2015 is het voor de zeventiende keer: Dag van de Mantelzorg.

Laat je zien! Dit is het thema van de Dag van de Mantelzorg 2015.

Laat je zien! staat voor de persoon achter de mantelzorger, dat u gezien mag worden in deze specifieke rol die u vervult, dat u daarvoor erkenning krijgt en dat de omgeving u als mantelzorger waardeert. De omgeving, dat zijn andere familieleden, vrienden, maar ook de gemeente of het wijkteam. U kunt hen om steun en hulp vragen als dat nodig is. U mag er zijn, dus laat uzelf zien.

Ook voor de partners waarmee u te maken hebt, is het fijn als u uzelf laat zien. Bij de huisarts, bij de gemeente, in het ziekenhuis en bij het steunpunt Mantelzorg. Maar ook de gemeente kan zich laten zien of het wijkteam.

Dag van de Mantelzorg

10 november is de Dag van de Mantelzorg. Op deze dag krijgt u erkenning voor de langdurige zorg die u geeft aan iemand die het hard nodig heeft. Welzijnsorganisaties, zorginstellingen, kerken, verenigingen, werkgevers en gemeenten in heel Nederland organiseren iet leuks of inspirerends.

Website

Voor deze dag is een speciale website gemaakt: https://www.dagvandemantelzorg2015.nl/. Op deze site vindt u binnenkort inspirerende ideeën over hoe u uzelf kunt laten zien maar ook activiteiten die organisaties organiseren op of rond deze dag bij u in de buurt.

Ook kunt u de dag volgen via het twitteraccount @DvdM2015 en bijvoorbeeld berichten op facebook. Houd deze media in de gaten om goed op te hoogte te blijven.

Bron: Mezzo


Terug

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante