12 mei Dag van de Verpleging: kracht begint met waardering

08-05-2017 16:14

De Dag van de Verpleging 2017 draait om de kracht van verpleegkundigen bij veranderingen en gezondheid. Medewerkers zijn pas echt daadkrachtig als zij zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het is goed om op deze dag even extra bewust stil te staan bij het waardevolle werk dat al die hardwerkende zorgmedewerkers iedere dag opnieuw doen.

Liefdevolle zorg gaat immers over mensen die mensen helpen. Over zorgmedewerkers die ook in onstuimige tijden van verandering het hoofd koel houden om te blijven doen waar zij goed in zijn: met aandacht zorgen voor mensen die dat nodig hebben.

We roepen daarom iedereen in de zorg op om op vrijdag 12 mei te laten zien en horen waarom hij zoveel waardering heeft voor zijn zorgmedewerkers, collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers.

Meedoen?

Download hieronder het #ikwaardeerje-bordje en ga ermee op de foto met de mensen die jij waardeert, of maak een video waarin jij vertelt wie je waardeert en waarom. Deel je foto (met tekst) of video op social media met de hashtag #ikwaardeerje.

Bestuurders Jacqueline Joppe van Zorggroep Elde, Aad de Jonge van Inovum en Wouter van Soest van De Zorggroep geven alvast een voorzetje en hopen navolging te krijgen van zorgbestuurders uit het hele land!

Bordje #ikwaardeerje

12 mei Dag van de Verpleging. #ikwaardeerje, #wiewaardeerjij?

 

Bron: Actiz

 

Terug

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante