6 september: Open dag & verkoopmarkt zorgboerderij Den Dikken Boom!

26-08-2014 15:28

Op Zaterdag 6 september is het de dag van de Lakenvelder. Boerderij Den Dikken Boom opent dan haar deuren voor jong en oud. U kunt op deze dag de Lakenvelder koeien zien en het vlees kopen, wat volgens het Slow Food principe is. Daarnaast kunt u wandelen naar de picknickplek in de polder en een kijkje nemen in de aangepaste (zorg)vakantieaccommodatie voor ouderen, minder validen, families en vriendengroepen en de dagbestedingsruimte voor ouderen en minder validen bezoeken.

Ook is er op het erf een verkoopmarkt met streekproducten van Kaasboerderij Hoogerwaard, Bessentuin de Rode Mus, de Mengelmoestuin, Den Dikken Boom en Schaapskooi Ottoland. Verder zijn er beelden, keramiek, schilderijen en producten van wol, wilgentenen & cadeauartikelen te koop van o.a. Ineke Visser, Anneke Slappendel, Saskia van Beek, Riek Bakker, Brenda Vonk Noordegraaf, Schaapskooi Ottoland en Atelier Juffrouw Janssen. Ook kunt u Gerrit Vonk Noordegraaf in actie zien in een veldsmederij.

Voor de kinderen is er een kleurplaat met een Lakenvelder koe en een creatieve workshop (tussen 13:00 en 16:00) waarin ze met natuurlijke materialen een kunstwerkje kunnen maken. U bent van harte welkom!

Den Dikken Boom, IJsseldijk Noord 123, 2935 BK, Ouderkerk aan den IJssel,  0180-682558, info@dendikkenboom.nl, www.dendikkenboom.nl

 

 

Terug

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante