9292 nu ook met reisinformatie voor gehandicapten

12-01-2015 16:56

Of je nu naar een congres gaat of naar de verjaardag van je kleinkind. Of je naar een museum gaat of naar je werk, met het openbaar vervoer kom je overal. Op de website 9292.nl willen ze het je daarbij zo makkelijk mogelijk te maken. De site geeft je het meest complete, meest accurate en meest actuele reisadvies, van deur tot deur. Sinds kort kunnen ook reizigers met een handicap informatie vinden over het reizen met het openbaar vervoer.

9292 is meer dan een database waar je de snelste route naar jouw bestemming uithaalt. Je kunt er  ook terecht voor bijvoorbeeld informatie over de beschikbare kaartsoorten en alle tarieven. 9292 geeft je een reisadvies dat het beste bij jou past, ongeacht met welk vervoerbedrijf of vervoermiddel je reist. Daarmee zijn ze de reisinformatie-autoriteit in Nederland; de verbindende schakel tussen OV-reizigers, OV-bedrijven en verantwoordelijke overheden.

 

Toegankelijkheid

Het reizen met een beperking kan nogal wat vragen oproepen. 9292 heeft daarom een overzicht gemaakt met praktische informatie over het reizen met een beperking. Wil je reizen met de trein, bus, tram of boot, de site vertelt hoe je dat het beste kunt doen. De initiatiefnemers hebben hun best gedaan om de informatie zo compleet mogelijk te maken maar graag zouden ze willen weten wat reizigers met een beperking van deze pagina vinden, en of ze wellicht nog onderwerpen missen. Heeft u op- of aanmerkingen, dan kunt u ze sturen naar Sheila Lalaram, email: webredactie@9292.nl


 

Terug

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante