Congrestival Durven Doen! Informele zorg anders

21-10-2015 19:32

Samen werken aan een rooskleurige toekomst voor de mantelzorger? Kom dan naar het congrestival ‘Durven Doen! Informele zorg anders’ op 19 november 2015. Laat je inspireren én inspireer anderen! Het wordt een bruisende dag vol theater, plezier, netwerken, omdenken, leren van elkaar en bijzondere beleving.

Bekijk hier het voorlopige programma!

Eind 2014 gingen ruim dertig organisaties op verzoek van het ministerie van VWS gezamenlijk hard aan de slag met de samenstelling van de Toekomstagenda Informele zorg en ondersteuning.

Het resultaat mag er zijn!

De stuurgroep en voorzitters van de Toekomstagenda werkgroepen roepen iedereen die betrokken is bij het ondersteunen van mantelzorgers en vrijwillige zorg op om 19 november 2015 verder mee te bouwen aan de actiepunten voor de toekomst. Met hoofd, hart en handen: de dagelijkse praktijk aan het woord!

Voor wie?

Iedereen die betrokken is bij het ondersteunen van mantelzorgers thuis of in verblijfzorg, vanuit zorg, welzijn, vrijwilligerswerk of als cliënt. Zoals mantelzorgers, ervaringsdeskundigen, uitvoerende sociaal professionals, vrijwilligers, bestuurders van maatschappelijke organisaties en zorginstellingen, beleidsmedewerkers, onderzoekers of sociaal ondernemers.

Kom inspireren!

Deelname is kosteloos maar niet ‘gratis’! Tijdens de dag delen we met elkaar mooie voorbeelden, tips en alles wat u mee kunt brengen aan inspirerende praktijkervaring. Misschien net dat ‘anders’, de toevoeging die er toe doet om de toekomst voor mantelzorgers zo rooskleurig mogelijk te laten zijn! Kortom laat u inspireren én inspireer anderen tijdens interactieve workshops, activiteiten en presentaties!

Doe mee een sociale beweging te laten ontstaan van betrokkenen rondom informele zorg, van individu naar netwerk.

Praktische informatie en aanmelden

Het congrestival vindt plaats op donderdag 19 november van 9.30 uur tot 17.00 uur bij Regardz, Nieuwe Buitensociëteit  Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle.
Routebeschrijving

Programma

Het programma volgt nog. Voor inhoudelijke vragen over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met Rachida Belarbi: r.belarbi@movisie.nl, 030 789 2171.

Aanmelden

Wilt u er bij zijn? Meld u aan voor het congrestival.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van de Toekomstagenda Informele zorg en ondersteuning, een initiatief van het ministerie van VWS. De Toekomstagenda wordt ondersteund door het Expertisecentrum Mantelzorg, een samenwerkingsverband van Movisie en Vilans.

Terug

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante