Crowdfundingcampagne gestart ‘Bor’ de film

26-05-2015 12:32

Bor: "Kwaliteit van leven is belangrijker dan kwantiteit van jaren"

Het is zover! Na jaren van werk door Bor Verkroost, Floris Leeuwenberg en hun geweldige groep vrienden, staat de documentairefilm ‘Bor’ nu officieel in de steigers! Naar aanleiding van de prachtige promo hopen we met jullie steun de definitieve film te kunnen realiseren! 

Bor kreeg eind 2013 nationale bekendheid door zijn euthanasieverklaring op Facebook te plaatsen. Sindsdien heeft hij diverse malen menig dagblad en televisieprogramma gehaald vanwege zijn turbulente leven vol pijn, verdriet, eenzaamheid, zijn zoektocht naar de liefde en zijn gebroken hart. Duizenden steunbetuigingen en positieve feedback stortten zich vervolgens over sociale media. De documentairefilm ‘Bor’ gaat over het leven van een bijzonder mens met veel kracht en zelfspot en zijn dagelijkse strubbelingen met thema’s en taboes zoals vriendschap, eenzaamheid, seks, drugs, leven en dood. 

Door zijn aangeboren zeer ernstige huidafwijking en al 37 jaar levend met wonden en blaren en extreme pijn, gaat Bor, nog steeds strijdbaar, nu echt naar zijn niet meer te vermijden einde toe. Hij heeft echter nog één ambitie: het afmaken van zijn film. Uniek materiaal is er in overvloed van de afgelopen jaren en de trailer voor de emotionele, eerlijke, aangrijpende, controversiële documentaire is gereed. Middels het crowdfundplatform Voordekunst vragen wij jullie, vrienden en familie van Bor, een bijdrage om zijn laatste wens in vervulling te laten gaan; het nalaten van een prachtige en blijvende erfenis in de vorm van ‘Bor’ de documentaire. 

Bekijk het project op: https://www.voordekunst.nl/projecten/3222-bor-de-film-1# 

Donaties 

Wil je ook deel uitmaken van zijn laatste heldendaad? 

Bekijk de trailer en doneer op https://www.voordekunst.nl/projecten/3222-bor-de-film-1# 

Donaties via ANBI Stichting Voordekunst kunnen belastingvoordeel opleveren voor bedrijven én particulieren. Donaties die binnen bepaalde regels vallen mag je namelijk aftrekken van het bedrag waarover je inkomsten- of vennootschapsbelasting betaalt. 

Check voor de precieze regels: https://www.voordekunst.nl/paginas/anbi 

Spread the word, stuur hem door en laten we met z’n allen ervoor zorgen dat deze film een daverend succes wordt!

Terug

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante