D-reizen nu ook voor gehandicapten

21-10-2013 13:15

D-reizen heropende vorige week 77 overgenomen Globe-reisbureaus van de failliete Oad Groep. De doorstart werd gisteren definitief met de curatoren beklonken. De nieuwe organisatie gaat anders werken. Ze zegt nu ook meer te kunnen gaan betekenen voor mensen met een handicap.

„In totaal runnen we nu 266 reiswinkels. Wij blijven daar ondanks alle verbazing in geloven, maar gooien het roer wel drastisch om”, zegt D-reizen baas Will van den Hoogen (63).
,,Wij snijden in de kosten door steeds meer te focussen op kleinere en goedkopere winkels met 2 à 3 reisverkopers, als steunpunten voor internet. We vinden het belangrijk om in het straatbeeld te zitten. Dat tastbare geeft vertrouwen en gemak, zeker bij vakanties. Ook bij mensen die gewend zijn op internet te kopen", aldus Van den Hoogen.

Zelf verantwoordelijk
,,Iedereen is voortaan bij ons als persoonlijke reisassistenten zelf verantwoordelijk voor een actieve benadering en genoeg werk. Het gaat erom vakantiegangers te begeleiden en ontlasten, van oriëntatie op de site en de boeking tot het oplossen van problemen op reis en nazorg", meent Van den Hoogen.
D-reizen.nl zal volgens hem worden uitgebreid tot een soort Vakantieboulevard, waar al het reisaanbod is te vinden. ,,Ook van specialisten in bijvoorbeeld gehandicapten- en golfreizen en met links naar de booking.com’s van deze wereld voor mensen die liever individueel op pad gaan."

Weinig reiservaring
De kritiek dat de vaak jonge vrouwen op reisbureaus te weinig reiservaring hebben om klanten goed te adviseren, wuift Van den Hoogen weg. ,,Via interne Facebook-pagina’s gaan we alle aanwezige kennis van onze 1.100 medewerkers bundelen en ontsluiten om maatwerk te kunnen leveren", vertelt hij.

Terug

Gratis nieuwsbr ief
Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen met onze nieuwsbrief

E-mail
 

PartnersHandicare Trapliften                  

Ook een vermelding op de site?
Bekijk de diverse publicatiemogelijkheden

Vind zorg, hulp en informatie


 

De  Wat gevolgen van het Regeerakkoord voor de zorg?

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact 
Sitemap | Disclaimer

PR mogelijkheden
Promotiepakket
(Pers)berichten en events
Adverteren site en nieuwbrief

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorgvakantie

Samenwerkingspartners
JoHo | Het Coachhuis | Ik zoek loopbaanbegeleiding

Gratis Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp? Meld je aan

Volg Atlas van Zorg & Hulp
Twitter
Linked In
Facebook
Nieuwsbrief
RSS feed

 

© 2012 - 2016 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante