De Nationale Gezondheidsbeurs 2015

08-01-2015 14:27

Een dagje naar de Nationale GezondheidsBeurs is een leuk en interessant dagje uit! Naast elke dag een spetterende, muzikale, energieke opening, biedt de beurs je zes mooie thema’s: Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging, Eten & Drinken, Sport & Avontuur, Body & Mind en eHealth & Technologie. Prikkel je zintuigen met pure wellness, culinaire verwennerij, gadgets, aanbiedingen en meer.

In februari organiseert GezondheidsNet in samenwerking met Plus Producties de Nationale GezondheidsBeurs in Jaarbeurs Utrecht. Dit is met maar liefst 250 exposanten de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Een dagje GezondheidsBeurs staat garant voor een leuk en leerzaam uitje. En alle bezoekers krijgen een fijne goodiebag cadeau!

Op de GezondheidsBeurs zijn er sfeervolle paviljoens, actieve workshops, smakelijke proeverijen, de nieuwste trends en leerzame presentaties rond voeding en gezondheid. Zo is er een meet & greet met motiverende sprekers als Dr. Frank en Dennis van der Geest, en zijn er interactieve demonstraties.

 

Gezondheidstesten en feelgood food

Op de GezondheidsBeurs krijg je advies en er zijn veelzijdige gezondheidstesten. Ook kun je er terecht voor antwoord op vele medische vragen en kun je je laten verwennen met een massage of nieuwe make-up. Leer koken (en daarna culinair genieten) van topkoks in Europa’s gezondste kooktheater of beweeg en fitness op elk niveau met motiverende instructeurs. Verder is feelgood food en zijn er verschillende gezonde sapjes te krijgen bij de healthy juice bars.

 

Google Glass en Garmin Connect

Volg lessen in yoga, mindfulness en Oosterse bewegingsvormen voor innerlijke rust en ontspanning. eHealth primeurs zoals Google Glass en Garmin Connect zijn ook aanwezig op de beurs, en er zijn natuurlijk heel veel gezonde aanbiedingen en gadgets.

Elke dag begint met een spetterende, muzikale, energieke opening. Er is volop keuze door de zes thema’s: Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging, Eten & Drinken, Sport & Avontuur, Body & Mind en eHealth & Technologie. Meer informatie en het laatste nieuws vind je op gezondheidsbeurs.nl. Je kunt de beurs natuurlijk ook volgen op twitter en facebook.

 

Gratis kaarten

De GezondheidsBeurs vindt plaats van donderdag 5 februari tot en met zondag 8 februari 2015 in Jaarbeurs Utrecht. Voor snelle beslissers zijn de eerste 400 kaarten gratis! Je betaalt alleen de administratiekosten als je bij je bestelling de code GN15 gebruikt. Bestellen doe je via plustickets.nl.

 

Meer informatie

De Nationale Gezondheidsbeurs

 

Bron: Handicapnieuws | De Nationale Gezonheidsbeurs

Terug

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorgvakantie

Sitemap | Disclaimer
Privacy beleid (AVG)

 

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante