De onmisbare gids voor iedere mantelzorger in Nederland

04-10-2016 17:29

Met Klein Geluk voor de Mantelzorger schreven Maria Grijpma en Inge Jager een onmisbare gids om goed voor jezelf te zorgen als mantelzorger. En dat is precies wat nu nodig is, in deze tijden waarin de zorg in zwaar weer verkeert en maar liefst 33% van de volwassen bevolking (4 miljoen mensen) in Nederland mantelzorgtaken uitvoert.
Met deze praktische en inspirerende gids worden mantelzorgers uitgenodigd om gebruik te maken van alle mogelijkheden die voor hen beschikbaar zijn.

Rijk en informatief
Gaan zorgen voor een ander is iets wat je vaak ‘overkomt’: je geliefde, een ouder, een kind of een vriend wordt ziek en jij neemt de zorg op je. Maar wie niet oppast vergeet zichzelf, met alle nare gevolgen van dien.
Dit rijke en zeer informatieve boek verlicht het leven van mannen en vrouwen die last hebben van bijvoorbeeld stress, fysieke klachten, gevoelens van machteloosheid of eenzaamheid door de situatie waarin ze zich bevinden. De praktische suggesties en helder geschreven aanwijzingen over o.a. ontspannen, jezelf het beste gunnen, grenzen aangeven, samenwerken, delegeren, opruimen of hulp vragen helpen hen om stap voor stap Klein Geluk terug te brengen in hun leven.

Daarnaast bevat het boek volop interviews, boektitels, websites en tal van mogelijkheden om mantelzorgers in Nederland te ondersteunen. Er is zoveel! Het staat allemaal in Klein geluk voor de mantelzorger.

‘Nuttig, inspirerend en laagdrempelig: een mooi cadeau voor mantelzorgers.’ Mezzo, landelijke vereniging voor mantelzorgers

Over de auteurs
Maria Grijpma en Inge Jager hebben beiden jarenlange ervaring in de gezondheidszorg, onder andere als coach en trainer. Ook hebben ze beiden ervaring als mantelzorger. Zij weten als geen ander dat je het als mantelzorger niet volhoudt als je niet goed voor jezelf zorgt. Samen schreven ze eerder al het Handboek voor Klein Geluk waarvan meer dan 10.000 exemplaren werden verkocht. Hun workshops ‘Klein Geluk’ zijn vrolijk en inspirerend.

Neem voor meer informatie, bestellingen, workshops en interviewaanvragen contact op met: Maria Grijpma, 06-22627867, info@mooiemorgen.nl

Klein geluk voor de mantelzorger | Maria Grijpma en Inge Jager € 17,50 |176 pagina’s | ISBN 9789020213201 | Verschijnt 1-11-2016 bij Ankh Hermes

Terug

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante