Drukte ANBO Belastingservice begint weer

08-01-2015 15:27

De komende maanden helpen ruim 2.600 goed opgeleide vrijwilligers ruim 125.000 leden met het doen van de belastingaangifte. Daarnaast wordt er in meer dan 12.000 gevallen huurtoeslag geregeld en meer dan 15.000 leden profiteren jaarlijks van zorgtoeslag. Voor het veertiende jaar verzorgt ANBO, samen met de andere seniorenbonden, deze belastingservice.

Voor gepensioneerden

De belastinginvullers zijn goed op de hoogte van de belastingregels, inclusief de laatste wijzigingen. Bent u gepensioneerd en heeft u een verzamelinkomen tot € 35.000,- (als u alleenstaand bent) of tot € 50.000,- (als u gehuwd of samenwonend bent)? Dan kunt u gebruikmaken van de Belastingservice ouderenbonden.

De belastinginvuller werkt op basis van vrijwilligheid. Wel kan de invuller gemaakte onkosten, zoals reis- , kopieer- en printkosten in rekening brengen, als hij dit van tevoren aan u meedeelt. Deze vergoeding mag overigens nooit meer bedragen dan € 12,- per huishouden.

Maak een afspraak met een vrijwilliger bij u in de buurt via uw lokale ANBO-afdeling of bel het landelijke servicenummer: 0900-040 1437 (€ 0,10 per minuut), elke werkdag bereikbaar tussen 9.30 en 12.30 uur.

Wie nu lid wordt van ANBO kan gebruikmaken van deze Belastingservice. Meer informatie is te vinden op www.anbo.nl/belastingservice

 

Bron: ANBO

 

 

 

Terug

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante