Enthousiaste webredacteur gezocht!

13-11-2014 15:55

Heb jij kennis van online communicatie, sterke schriftelijke vaardigheden en wil je daarmee mensen op het gebied van zorg en hulp ondersteunen? Dan is de rol van webredacteur bij de Atlas van Zorg & Hulp zeker iets voor jou!

Als webredacteur draag je op vrijwillige basis bij aan de content van de Atlas van Zorg & Hulp. Hierbij kan gedacht worden aan het wijzigen en aanvullen van bestaande content, het creëren van nieuwe content, het plaatsen van nieuwsberichten en het geven van tips/advies ten aanzien van verbeteringen van de website.

 

Als webredacteur beschik je over:

 • minimaal mbo werk- en denkniveau
 • kennis van internet en online communicatie
 • kennis van / ervaring met een content management systeem
 • goede schrijfvaardigheid
 • kennis van sociale media
 • kennis van / affiniteit met zorg & welzijn

 

Persoonskenmerken:

 • creatief in tekst en digitale oplossingen
 • innovatief op het vlak van online communicatie
 • zakelijk, resultaatgericht en zorgvuldig
 • hands-on mentaliteit
 • initiatiefnemend en zelfstandig

 

De Atlas van Zorg & Hulp heeft (nog) geen fysiek kantoor. Je werkt voornamelijk vanuit huis en indien wenselijk samen op een locatie van seats2meet (bij voorkeur omgeving Den Haag / Rotterdam / Utrecht). Hieromtrent wordt er dan ook een hoge mate van zelfstandigheid van je verwacht bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Het aantal uren is in te vullen naar eigen wens en behoefte. Het betreft een onbetaalde functie.

 

Wat krijg je er voor terug?

De mogelijkheid om te pionieren en je ervaring uit te breiden op het gebied van online communicatie binnen een snel groeiend online platform. De mogelijkheid om bij te dragen aan het ondersteunen van mensen in de complexe wereld van zorg & hulp. 

 

Interesse?

Heb je Interesse in het webredacteurschap van de Atlas van Zorg & Hulp, neem dan contact op met Angelique den Outer via redactie@zorghulpatlas.nl

 

 
Over de Atlas van Zorg & Hulp

De Atlas van Zorg & Hulp is een (online) wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners. Hier vind je informatie die kan bijdragen aan het proces van vinden, regelen en organiseren van zorg en hulp.

Een chronische ziekte of beperking heeft veelal gevolgen voor iemands leven alsmede voor zijn of haar naaste omgeving. Uiteenlopende zorg en hulp (voorzieningen, hulpmiddelen en regelingen) kunnen nodig zijn om kwaliteit van leven, zelfredzaamheid en participatie in de maatschappij te behouden dan wel te bevorderen. 

In Nederland kennen we gelukkig een uitbreid zorgstelsel, maar de wereld van zorg en welzijn is veelal complex en versnipperd. Dit geldt eveneens voor de uitgebreide informatie op dit vlak die beschikbaar is op het internet. Welke zorg (thuis of in een instelling) en hulp is er mogelijk? Waar kun je terecht en hoe regel je deze zorg en hulp? 

Bovendien is het huidige zorgstelsel aan flinke verandering onderhevig vanwege de bezuinigingen. Wat betekent dit voor zowel de zorgbehoevende en zijn of haar naaste omgeving als de zorgverlener en zorgondernemer? 

Het doel van de Atlas van Zorg & Hulp is om als platform te fungeren en daarmee de (bestaande) informatie op het gebied van zorg en hulp voor iedereen overzichtelijk en vindbaar te maken.

 

 

Terug

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante