Etten-Leurse Jacqueline Rombouts Hulp van het Jaar 2014

24-11-2014 14:56

Woensdagmiddag heeft de Nationale Hulpgids de winnaar van de Hulp van Jaar verkiezing bekend gemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking. Met een grote meerderheid van de stemmen is Jacqueline Rombouts verkozen tot Hulp van het Jaar 2014. Zij verleent palliatieve zorg, en staat mensen dus bij in de laatste fase van hun leven.

 

Zelf een zieke dochter, maar toch zó toegewijd aan haar werk

Jacquelines naasten noemen haar empathisch en toegewijd:een hulp die ècht de tijd neemt voor haar cliënten. Wanneer Jacqueline aan het werk is, draait alles om de cliënt en vergeet ze even alles om haar heen. Zij heeft namelijk een dochtertje met een stofwisselingsziekte, die recent een nieuwe lever heeft gekregen. “Het was een hele zware tijd en Fleur is zo ziek geweest, maar gelukkig heeft zij haar donorlever geaccepteerd en gaat het weer een stukje beter”. Het publiek heeft haar verhaal massaal omarmd, want Jacqueline won de verkiezing met een grote voorsprong. Jacqueline ontving haar prijs, een droomovernachting op een locatie naar keuze, in het bijzijn van wethouder Jean-Pierre Schouw, familie, vrienden, collega’s en de pers. Zo waren bijvoorbeeld Hart van Nederland en Omroep Brabant aanwezig.

 
Organisatie bedankt deelnemers

Er is meer dan 4.000 keer gestemd op de deelnemers van de Hulp van het Jaar verkiezing, waarin gezocht werd naar de beste verzorger of begeleider van 2014. De Nationale Hulpgids wil de 77 deelnemers hartelijk bedanken en hoopt dat alle stemmen en mooie reacties hen motiveren om nog lang hun werk in de zorg voort te zetten. Want waar zouden we zijn zonder deze zorgtoppers? Veel meer mooie verhalen van en over de genomineerden zijn terug te lezen op www.hulpvanhetjaar.nl. Door aan te geven wie favoriet is, konden ook de stemmers in de prijzen vallen. De winnaars ontvangen binnenkort bericht.

 
Partners

De Hulp van het Jaar verkiezing 2014 wordt mede mogelijk gemaakt door Per Saldo, Mezzo, CNV Publieke Zaak, LOC, Dichtbij, Geef een Droom Cadeau, Fletcher Hotels, Wellness Kadobon, YourSurprise, Koningin Julianatoren, Avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark Drouwenerzand, Avifauna, StudioZomooi, Greetz en de Gezondheidsbon.

 

Over de Nationale Hulpgids

Sinds 2003 is de Nationale Hulpgids dé plek waar hulpvragers kinderopvang, thuiszorg, schoonmakers en dagopvang kunnen vinden. Oprichter Giesbert Nijhuis kwam op het idee voor deze zorgmarktplaats vanuit een eigen behoefte naar een geschikte hulp vanwege zijn hoge dwarslaesie. Inmiddels wordt de dagelijkse uitvoering gedaan door een betrokken team. Meer dan 50.000 hulpen en hulpvragers hebben elkaar gevonden op www.nationalehulpgids.nl. Op een veilige manier met respect voor privacy. Want het gaat om mensen die elkaar willen helpen en daar moet je voorzichtig mee omgaan.

 

Bron: Nationale Hulpgids

 

Terug

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante