Ga goed voorbereid het gesprek met een professional aan

26-08-2015 14:40

Heeft u binnenkort een gesprek met familie, zorgverlener, wijkverpleegkundige of komt het keukentafelgesprek eraan? Met Mijnkwaliteitvanleven.nl bereidt u zich goed voor op dit gesprek. Na het invullen van de online vragenlijst ontvangt u binnen 48 uur een persoonlijk overzicht; Mijn Kwaliteitsmeter.

Mijnkwaliteitvanleven.nl is voor mensen met een chronische ziekte of beperking, mensen die door het ouder worden beperkingen ervaren én mantelzorgers. Het is een landelijke initiatief van Patiëntenfederatie NPCF in samenwerking met Mezzo, Per Saldo, Zorgbelang Nederland en Ouderenkoepel CSO.

Zo werkt Mijnkwaliteitvanleven.nl

Door twee keer per jaar de online vragenlijst van Mijnkwaliteitvanleven.nl in te vullen, brengt u in beeld wat goede zorg voor u is. De vragen gaan over de persoonlijke situatie, de mogelijkheden en beperkingen. Hoe u uw gezondheid ervaart en hoe u de zorg en leefomgeving waardeert.

Mijn Kwaliteitsmeter

Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u per e-mail een persoonlijk overzicht; Mijn Kwaliteitsmeter. Hierin staat belangrijke informatie en het overzicht geeft houvast op momenten dat het niet altijd eenvoudig is om te verwoorden waar het echt om draait. Zo bent u goed voorbereid om in gesprek te gaan met familie, zorgverlener of gemeente. U ontvangt het persoonlijke overzicht binnen 48 uur na het invullen van de vragenlijst.

Grootschalig onderzoek

Door de vragenlijst van Mijnkwaliteitvanleven.nl in te vullen, doet u ook mee aan een landelijk onderzoek om de zorg te verbeteren. De anonieme resultaten worden onder de aandacht gebracht bij beleidsmakers, gemeenten en zorgorganisaties. Door mee te doen draagt iedere respondent bij aan het verbeteren van de zorg.

Hoe meer verhalen, hoe sterker de boodschap. Help ook mee om te laten zien waar goede zorg om draait via www.mijnkwaliteitvanleven.nl.

 

Terug

Gratis nieuwsbr ief
Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen met onze nieuwsbrief

E-mail
 

PartnersHandicare Trapliften                  

Ook een vermelding op de site?
Bekijk de diverse publicatiemogelijkheden

Vind zorg, hulp en informatie


 

De  Wat gevolgen van het Regeerakkoord voor de zorg?

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact 
Sitemap | Disclaimer

PR mogelijkheden
Promotiepakket
(Pers)berichten en events
Adverteren site en nieuwbrief

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorgvakantie

Samenwerkingspartners
JoHo | Het Coachhuis | Ik zoek loopbaanbegeleiding

Gratis Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp? Meld je aan

Volg Atlas van Zorg & Hulp
Twitter
Linked In
Facebook
Nieuwsbrief
RSS feed

 

© 2012 - 2016 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante