Gabrielle openingsfilm Film by the Sea 2013

10-08-2013 18:26

Vrijdagavond 13 september vindt de Nederlandse galapremière plaats van de film ‘Gabrielle’ van Louis Archambault in CineCity Vlissingen. De film opent daarmee de vijftiende editie van Film by the Sea.

 

Gabrielle

Gabrielle is een jonge vrouw met een verstandelijke beperking. Ze geniet van het leven en heeft een uitzonderlijke gave voor muziek. Martin, de liefde van haar leven, heeft ze leren kennen bij het koor waarmee ze oefent voor een groot optreden op een muziekfestival. Gabrielle en Martin zijn onafscheidelijk. Toch kunnen zij vanwege hun verstandelijke handicap de liefde voor elkaar niet beleven zoals ze het liefst zouden willen; de families en maatschappelijk werkers stellen grenzen aan hun verlangens. Geconfronteerd met haar beperkingen doet Gabrielle er alles aan om haar zelfstandigheid te bewijzen en haar vrijheid te winnen.

 

Care & Cure

Het hoofdthema van Film by the Sea is film en literatuur. Het festival brengt echter ook elk jaar een aantal andere themaprogramma’s. Dit jaar presenteert Film by the Sea Care & Cure, een themaprogramma rond zorg en gezondheid. De openingsfilm sluit naadloos bij dit thema aan.

 

Terug

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante