Mezzo lanceert Tijd voor jezelf-platform

14-03-2016 22:35

Heeft u voldoende tijd voor uzelf? Ook als mantelzorger heeft u tijd voor uzelf nodig. Delen van de zorg is daarom belangrijk, maar niet altijd eenvoudig te regelen. Mezzo lanceert daarom vandaag het Tijd voor jezelf platform. Dit platform helpt u de zorg te delen. 

Tijd voor jezelf-platform

Op Tijd voor jezelf vindt u een Tijd voor jezelf test. Deze test geeft u inzicht in hoeverre u tijd voor uzelf heeft en geeft tips over hoe u de zorg kunt delen. Ook vindt u hier een landelijk aanbod van respijtzorgaanbieders.

Dhr Wunsch: 'Dankzij Maison Patrick kan ik blijven wandelen’

Al sinds 1970 loopt meneer Wünsch (80) elk jaar de Vierdaagse. Maar vorig jaar leek dat niet meer te kunnen, omdat zijn vrouw 24 uur per dag zorg nodig heeft. Gelukkig wees hun casemanager hen toen op Maison Patrick, een huis waar mensen met een ziekte of aandoening een korte vakantie kunnen doorbrengen. Zowel voor meneer als mevrouw Wünsch was dat een ideale oplossing. Lees het verhaal van dhr Wunsch.

Jij-bent-tegoed-bon

Ook uw omgeving kan iets doen. Daarom introduceert Mezzo de ‘jij-bent-tegoedbon’. Vrienden of kennissen kunnen mantelzorgers verrassen met tijd voor zichzelf. Dat kan door een keer te koken, boodschappen of een klus naar keuze te doen, zodat de mantelzorger even tijd heeft voor andere dingen.

Bron: Mezzo

 

Terug

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante