Nieuw: Mezzo Mantelzorgmaatjes

07-07-2016 15:42

Als mantelzorger krijgt u veel te maken met regelwerk, wetgeving en procedures bij de zorg voor uw naaste. Dit is vaak ingewikkeld en kost veel tijd. Heeft u behoefte aan ondersteuning bij uw regel- en administratieve taken door iemand die uw situatie begrijpt? Dan zijn de Mantelzorgmaatjes misschien iets voor u.

De Mantelzorgmaatjes

Mezzo start de komende drie maanden een pilot met zes Mantelzorgmaatjes. Een Mantelzorgmaatje is een vrijwilliger van Mezzo. Alle maatjes zijn zelf (ex)mantelzorger en kunnen zich daarom goed inleven in uw situatie. Ook hebben ze zelf ervaring met bijvoorbeeld het regelen van zorg. Ze kunnen u helpen om overzicht en grip te krijgen op regeltaken en administratieve zaken. Of door mee te gaan naar gesprekken of zittingen. 

De maatjes komen aan huis, helpen u vanuit hun eigen huis (telefonisch/per mail of skype) of u kunt met ze afspreken op het kantoor van Mezzo in Bunnik. Uiteraard zorgt Mezzo ervoor dat ze op de hoogte zijn van actuele informatie om u zo goed mogelijk verder te helpen. Leden van Mezzo kunnen gratis een maatje aanvragen.

Maatje aanvragen?

Is een mantelzorgmaatje iets voor u? Neem dan contact op met de Mezzo Mantelzorglijn via 0900-20 20 496 of mantelzorglijn@mezzo.nl

Bron: Mezzo

 

Terug

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante