Nieuwe site VolksgezondheidEnZorg.info van RIVM gelanceerd

10-01-2015 18:19

De nieuwe site VolksgezondheidEnZorg.info is op 27 november 2014 gelanceerd. In deze site worden Nationaal Kompas Volksgezondheid, Nationale Atlas Volksgezondheid, Zorgbalans, Kosten van Ziekten en Zorggegevens geleidelijk samengebracht tot een compleet en overzichtelijk geheel. Op termijn zullen de oude sites verdwijnen.

 

Feiten en cijfers

Betrouwbare informatie over ziekten, gezondheid, zorg en kosten. Gemaakt door experts van binnen en buiten het RIVM. Volksgezondheidenzorg.info biedt onafhankelijke en wetenschappelijk onderbouwde informatie over de volksgezondheid en zorg. Deze site wordt gemaakt door het RIVM in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

 

Wie maakt VZinfo.nl?

Volksgezondheidenzorg.info (VZinfo.nl)  is gemaakt door het Centrum Gezondheid en Maatschappij van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. VZinfo.nl is gemaakt in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid. Het  is een onderdeel van de Volksgezondheid Toekomst Verkenning (VTV). In VZinfo.nl worden vijf andere websites geleidelijk samengebracht tot een compleet en overzichtelijk geheel. Op termijn zullen de oude sites verdwijnen. Het gaat om Nationaal Kompas Volksgezondheid, Nationale Atlas Volksgezondheid, Zorgbalans, Kosten van Ziekten en Zorggegevens.

 

Input van experts essentieel

Aan VZinfo.nl werken ook veel mensen en organisaties buiten het RIVM mee. De bijdrage van deze experts is essentieel voor de kwaliteit van de informatie op VZinfo.nl.  Zie voor een overzicht van deze personen de pagina Experts en redactie. Daar vindt u ook informatie over het redactieteam van het RIVM. Bij de verschillende onderdelen in VZinfo.nl worden de experts ook apart genoemd.

 

Bron: VZinfo.nl

 

Terug

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorgvakantie

Sitemap | Disclaimer
Privacy beleid (AVG)

 

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante