Subsidie gemeente Den Haag voor hulp mensen met beperking

12-08-2013 15:37

De gemeente Den Haag stelt 175 duizend euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan meer acceptatie van mensen met een beperking. Initiatiefnemers van projecten kunnen een voorstel indienen tot een bedrag van 25 duizend euro.

De gemeente hoopt dat mensen met een beperking dankzij deze stimuleringsregeling betere kansen krijgen om aan het werk te gaan en aan het werk te blijven. Ook wil de gemeente Den Haag graag dat het duidelijker wordt welke voorzieningen en activiteiten er zijn voor deze groep. Een derde doel van de regeling is het vergroten van begrip en acceptatie voor mensen met een beperking.

'Bedrijven en instellingen worden uitgedaagd om zich te verdiepen in de belevingswereld van mensen met een beperking', zegt wethouder Rabin Baldewsingh van Volksgezondheid. 'Als je begrijpt wat de ander wel of niet kan, dan kun je daar beter rekening mee houden.'

Sluitingsdatum voor het indienen van aanvragen is 16 september. Meer informatie en een nadere uitleg over de regeling is te vinden op de website van de gemeente.

Bron: VGN

 

Terug

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante