Vertelpunt Zorg voor de Jeugd is online

08-06-2019 13:44

Het actieprogramma Zorg voor de Jeugd werkt het verbeteren van de Jeugdhulp. Een van de middelen om dit te doen, is Jeugdhulp te verbeteren aan de hand van de ervaringen van mensen die ermee te maken hebben.

Wat zijn de verhalen achter de cijfers? Wat zijn de lessen die je kunt trekken uit de persoonlijke verhalen van jeugdigen, ouders en hun verzorgers?

Programma Zorg voor de Jeugd heeft het online Vertelpunt Jeugdhulp gelanceerd waar jongeren, (pleeg)ouders en professionals persoonlijke ervaringen kunnen delen. Met een interactief dashboard kunnen jeugdregio's hier patronen uithalen en de ervaringen duiden. De jeugdregio's kunnen de informatie gebruiken als input voor verbetervoorstellen.

Communicatiemiddelen beschikbaar

Het programma vraagt gemeenten en ketenpartners om jeugdigen, ouders en professionals die te maken hebben met Jeugd, te wijzen op het online Vertelpunt Jeugdhulp, en op de mogelijkheid hun ervaringen te delen met als doel de jeugdhulp te verbeteren. Het programma levert een communicatiekit met daarin kant en klare oproepen voor een mailbericht of om te plaatsen op de website. Ook is een flyer beschikbaar met informatie over het doel, de methode en veelgestelde vragen. 

Meer informatie

 

Terug

PartnersHandicare Trapliften              

Vind zorg, hulp en informatie

 

Wonen, zorg & leven

Uw eigen appartement in een kleinschalig, sfeervol pand. Alle benodigde zorg 24 uur per dag binnen handbereik. Veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn. 15 locaties in Nederland.

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante