Voorall Verkiezingskrant 2014 voor gemeenteraadsverkiezingen Den Haag

10-03-2014 16:50

stemvlak kleinOp 19 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen en deze zijn belangrijker dan ooit. De rijksoverheid hevelt namelijk steeds meer bevoegdheden over naar de gemeente. Hierdoor zal de gemeente Den Haag belangrijke beslissingen moeten nemen op het gebied van zorg, welzijn, werk en inkomen. Deze beslissingen raken vele Hagenaars met een beperking, ook u!

De gemeente gaat veel van u verwachten. ‘Meedoen!’ is de slogan voor de komende jaren. Van u wordt verwacht dat u zelf de regie voert over uw eigen leven en voor hulp niet te snel bij de gemeente aanklopt. U kunt daar namelijk alleen nog een beroep doen op de ‘Wet maatschappelijke ondersteuning’ (Wmo), indien u uw probleem niet met behulp van uw omgeving kunt oplossen. Dus als u uw huishouden niet meer kunt doen of als boodschappen halen te zwaar voor u wordt, zult u eerst in uw eigen omgeving naar een helpende hand moeten uitkijken.

Voorall vindt het belangrijk dat u mee kunt doen aan de Haagse samenleving, maar dan wel op uw eigen wijze. Daarom brengt Voorall deze verkiezingskrant uit, waarin we negen belangrijke onderwerpen voor u belichten. Wij zijn in de partijprogramma’s van de verschillende politieke partijen gedoken en hebben hun standpunten aangaande de zorg voor mensen met een beperking en ouderen met elkaar vergeleken. Zo kunt u bepalen wat voor u het belangrijkst is en hoe u door uw stem op 19 maart kunt bijdragen aan het garanderen van goede zorg. Op deze manier kunt u invloed uitoefenen op de besluitvorming bij de gemeente en daardoor een wezenlijk verschil maken.

 

Lees de Voorall Verkiezingskrant 2014!

Download de krant hier!

 


Gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag

Lees hier hoe en waar u kunt stemmen als u een beperking hebt

 

Kijk voor meer informatie op www.voorall.nl

 

 

Terug

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante