Week van Zorg en Welzijn van 13 t/m 18 maart 2017

08-03-2017 17:45

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 13 t/m 18 maart 2017. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Neem een kijkje bij het verzorgingshuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt! Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen GGZ, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang, noem het maar op, alles is te zien!

Voor bezoekers

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn kun jij een kijkje nemen bij allerlei geopende zorg en welzijnsorganisaties door het hele land. Heb je altijd al eens een ambulance van binnen willen bekijken? Zelf een tandartsbehandeling willen uitvoeren? Of wil je eens een kijkje nemen bij het verpleeghuis bij jou om de hoek?  Kijk dan op onze locatie kaart! Hierop kun je alle locaties vinden die geopend zijn en welke activiteiten ze organiseren. Heb je een leuke activiteit gevonden? Kijk wanneer deze plaatsvindt en kom langs! De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 13 t/m 18 maart 2017.

Wil jij als organisatie meedoen aan de Week van Zorg en Welzijn 2017? Kijk dan hier voor meer informatie.

De Nationale Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus.

 

Bron: weekvanzorgenwelzijn.nl

Terug

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante