Zo ben ik geholpen.nl

05-10-2016 15:03

In Nederland hebben we de gezondheidszorg best goed voor elkaar. Toch is het soms moeilijk om de juiste zorgaanbieder te vinden of om klachten te uiten. En het is makkelijk verdwalen in de wereld van persoonsgebonden budgetten, eigen bijdragen, zorgplannen en medische dossiers. Gelukkig kunt u rekenen op ondersteuning van Adviespunt Zorgbelang.

In oktober start de campagne 'Zo ben ik geholpen' om meer bekendheid te geven. De campagne is gericht op kwetsbare 80-plussers en hun kinderen, mantelrorgers en professionals. Een doelgroep waar u dagelijks mee te maken heeft, mogelijk interesse heeft in de verhalen van andere cliénten, voor inspiratie en houvast.

Vanaf 3 oktober is de website www.zobenikgeholpen.nl gelanceerd. Cliënten en hun naasten vertellen wat zij hebben gehad aan de onafhankelijke cliëntondersteuning van Adviespunt Zorgbelang. Wat was het probleem en hoe heeft de onafhankelijke cliëntondersteuner bijgedragen?

Kent u mensen die u wilt informeren over de mogelijkheden van de cliëntondersteuning van Zorgbelang Zuid-Holland? Wijs ze op de website, of neem contact op via (088) 929 40 40 / clientondersteuning@zorgbelang-zuidholland.nl

Terug

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante