Vragen of contact

 • Over samenwerken

  Binnen de Atlas van Zorg & Hulp staan kennis- en informatie delen centraal. Verbinden en elkaar versterken spelen hierbij een belangrijke rol. De Atlas van Zorg & Hulp is dan ook op zoek naar evenwichtige samenwerkingen (met wederzijds belang) zowel op zakelijk- als redactioneel vlak.

  Publicatiemogelijkheden

  Veel samenwerkingspartners wensen graag onder de aandacht te komen bij de doelgroep. Hiervoor hebben wij een pakket samengesteld met verschillende effectieve publicatiemogelijkheden afhankelijk van de wensen en behoeften.

  Adverteren

  Naast bovengenoemde publicatiemogelijkheden is het ook mogelijk om te adverteren zowel op de website als in de maandelijkse nieuwsbrief.

  Affiliate marketing

  De Atlas van Zorg & Hulp staat ook open voor affiliate marketing programma's al dan niet direct bij de partner als via affiliate marketing bedrijven. Het product of de dienst dient wel gerelateerd te zijn aan de inhoud van onze site en relevant te zijn voor onze bezoekers.

  Vragen of interesse

  Heeft u vragen of interesse ten aanzien van een samenwerking met de Atlas van Zorg & Hulp dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via redactie@zorghulpatlas.nl of via onderstaand contactformulier en via 06 -184 237 99 (Angelique den Outer). Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

   

  Nota bene

  Wij hebben géén belangstelling voor aanvragen aangaande een samenwerking waarbij het gaat om:

  • eenzijdig belang om eigen website of organisatie op onze site te promoten
  • linkruil en linkbuilding of verkapte linkaanvraag voor het manipuleren van zoekmachines
  • een website die inhoudelijk niet of nauwelijks is gerelateerd aan onze inhoud of weinig relevant is voor onze bezoekers

   

 • Over publicatiemogelijkheden

  Voor organisatie en initiatieven - die binnen de wereld van zorg en welzijn actief zijn -  zijn er verschillende publicatiemogelijkheden om onder de aandacht te komen bij de doelgroep van de Atlas van Zorg & Hulp. Deze mogelijkheden zijn afhankellijk van de publicatiekeuze (Basis, Plus of Pro).

   

   

  Meer informatie
  Klik hier voor meer informatie en toelichting/voorbeelden of neem contact op met ons op via redactie@zorghulpatlas.nl of via onderstaand contactformulier

   

   

 • Vragen over zorg & hulp

  Wijzers

  Middels de wijzers (zorgwijzer, hulpwijzer, werkwijzer, mantelzorgwijzer en zorgvakantiewijzer) trachten wij ondersteuning te bieden bij het proces van vinden, regelen en organiseren van zorg & hulp. Echter, wij bieden géén persoonlijk advies of persoonlijke begeleiding. Wenst u persoonlijke informatie en advies, dan adviseren wij u contact op te nemen met één van onderstaande belangenorganisaties.

  Wetgeving

  Met ingang van 2015 is de zorg in Nederland veranderd. Het doel is om mensen zo lang mogelijk thuis te laten wonen met ondersteuning via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) door Gemeenten of zorg via de Zorgverzekeringswet (Zvw) door Zorgverzekeraar. De Algemene wet bijzondere bijstand (Awbz) is vanaf 1 janauri 2015 vervangen door de Wet langdurige zorg (Wlz). De Wlz is bedoeld voor mensen die de hele dag intensieve zorg of toezicht dichtbij nodig hebben.

  Overzicht ontwikkelingen in de zorg en veelgestelde vragen.

  De Rijksoverheid heeft een informatieve website over alle veranderingen in de zorg, te weten Hoeverandertmijnzorg.nl

  Belangenorganisaties

  Heeft u vragen over onderwerpen binnen de wereld van zorg & hulp dan zijn er diverse belangenorganisaties - zowel landelijk als regionaal - die wellicht ondersteuning kunnen bieden. Hieronder een aantal grote belangenorganisaties:

  • Ieder(in) (voor mensen met een beperking en chronische ziekte)
  • MEE (voor mensen met een beperking en chronische ziekte)
  • Mezzo (voor mantelzorgers)
  • Per Saldo (voor Pgb-houders)
  • NPCF (voor patiënten)
  • ANBO (voor senioren)

  Uitgebreid overzicht van belangenorganisaties

  Zorg meldpunten

  De veranderingen in de zorg kunnen resulteren in vragen, misstanden klachten of andere opmerkingen bij zorgbehoevenden en hun naasten. Verschillende organisaties, overheden en politieke partijen zijn daarom meldpunten gestart waar men klachten, ervaringen of andere meldingen kan doorgeven. Overzicht zorgmeldpunten

   

 • Informatie, vragen, tips, opmerkingen tav de website

  Er wordt voortdurend gewerkt aan de website om deze te verbeteren, verder te ontwikkelen en te voorzien van nuttige en actuele informatie. Heeft u (verbeter)tips, opmerkingen, interessante toevoegingen en/of werkt er iets op de website niet optimaal, laat het dan weten via redactie@zorghulpatlas.nl of via onderstaand contactformulier.

   

  Voor meer informatie over de Atlas van Zorg & Hulp (missie, visie, doelgroep, opbouw site e.d.) klik h ier.

   

   

Contacteer ons

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

Vind zorg, hulp en informatie

 

Gevolgen miljoenennota 2020 voor zorg en welzijn

De Miljoenennota en Rijksbegroting worden op Prinsjesdag (dinsdag 17 september 2019) weer bekend gemaakt.

Lees hier wat de gevolgen van de Miljoenennota 2020 zijn voor zorg en welzijn

Wonen, zorg &  leven

Uw eigen appartement in een kleinschalig, sfeervol pand. Alle benodigde zorg 24 uur per dag binnen handbereik. Veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn. 15 locaties in Nederland.

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante