Artikelen en events plaatsen

Het is mogelijk om artikelen en events te plaatsen binnen onze nieuwsrubriek en agenda.

Artikelen

Er kunnen artikelen geplaatst worden die te maken hebben met uw organisatie of stichting. Bijvoorbeeld over een actueel onderwerp, opening van een nieuwe locatie, een nieuwe samenwerking, een nieuwe aanpak/werkwijze, nieuwe projecten.

Events

Bij Events aanmelden kan gedacht worden aan evenementen, festivals, informatiedagen, conferenties, symposia, seminars, workshops e.d die vanuit uw organisatie of stichting wordt (mede)georganiseerd.

Advertorial

Het is mogelijk om een advertorial te plaasten binnen de nieuwsbrief en deze wordt ook 1 maand op de homepage gepubliceerd. Een advertorial kent een maximum van 225 tekens en kan - indien gewenst -  geplaatst worden met een foto of logo. Via de titel en/of afbeelding kan er een link geplaats worden naar een artikel binnen de nieuwsrubriek of naar eigen website.

Bijdrage

De kosten bedragen 35 euro (excl. btw) per geplaatst artikel, event of advertorial. Een  artikel of event wordt ook meegenomen in de eerste volgende Zorghulpatlas nieuwsbrief en wordt gedeeld via sociale media (twitter en facebook). Een combinatie van een artikel/event met een advertorial bedraagt 50,- euro (excl btw). Maakt u gebruik van een Plus- of pro registratie dan kunt u 'gratis' 4 artikelen/events per kalenderjaar plaatsen.

Publicatieperiode

Een artikel blijft 3 maanden op de website staan en zal daarna worden verwijderd. Een event wordt verwijderd nadat het event heeft plaatsgevonden.

Meer informatie

Voor meer informatie over het plaatsen van artikelen of evenets kunt u contact opnemen via redactie@zorghulpatlas.nl of middels het contactformulier

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Scootmobiel kopen: 10 tips waar u op moet le tten

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorgvakantie

Sitemap | Disclaimer
Privacy beleid (AVG)

 

© 2012 - 2016 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante