Registreren

Indien u uw organisatie of initiatief registreert, kunt u gebruik maken van diverse publictiemogelijkheden binnen de Atlas van Zorg & Hulp. Deze publicatiemogelijkheden variëren, afhankelijk van uw registratiekeuze, van een bedrijfsvermelding, promotieblok, profielpagina, advertisement, nieuwsbriefvermelding tot het plaatsen van artikelen of events. Aan een registratie is een jaarlijkse bijdrage verbonden (zie schema hieronder)

 

                                                                         

Basis 

                     

Standaard

 

Pro

 

Bedrijfsnaam vermelding

Naw-gegevens

Link naar website

Logo/foto

Promotieblok

Advertisement

Eenmalige vermelding nieuwsbrief

Profielpagina

Events, artikelen plaatsen

Advertorial in de nieuwsbrief

 

Kortingen op adverteren

+

+

+

+

-

-

-

-

-

-

 

20% korting

+

+

+

+

+

+

+

-

-

-

 

30% korting

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

 

40% korting

Jaarlijkse bijdragen (excl btw)

€ 48,-

€ 96,-

€ 144,-

Registreren

 

Wie kunnen zich registreren

Een aantal voorbeelden van organisaties en initiatieven die zich kunnen registreren bij de Zorghulpatlas

  • Zorgwijzer: Parmedici, Ziekenhuizen, Revalidatiecentra, Thuiszorginstellingen, Verpleeg- en verzorgingshuizen, Zorghotels, Particuliere woonzorgcentra, , Particuliere thuiszorgorganisaties, Natuurgeneeskundigen, Zorgverzekeraars (of vergelijkingssites), Mantelzorgmakelaars, Zorgcoaches
  • Hulpwijzer: Aanbieders hulpmiddelen & voorzieningen, Patientenverenigingen, Reïntegratie- en uitzendbureau's
  • Zorgvakantiewijzer: Accomodatiehouders, Reisorganisatie- en bureau's

Kunt u uw organisatie, initiatief of praktijk niet plaatsen onder één van deze categorieën? Neem dan gerust contact op om eventuele mogelijkheden te bespreken.

 

Toelichting met voorbeelden

Basisregistratie

Bij een Basis registratie krijgt uw organisatie een bedrijfsvermelding inclusief naw- of contactgegevens én logo/foto binnen de rubriek die van toepassing is op de diensten of producten van uw organisatie. Via de bedrijfsnaam en logo/foto kan de bezoeker naar uw website.

 

Atlas van Zorg & Hulp

Email: info@zorghulpatlas.nl
Telefoon: 06-18423799

 

 

Standaardregistratie

Bij een Standaardregistratie krijg uw organisatie een promotieblok met een bedrijfsvermelding inclusief naw- of contactgegevens, logo/foto én een wervende/introductie tekst van uw organisatie. Dit promotieblok wordt geplaatst binnen de rubriek die van toepassing is op de diensten of producten van uw organisatie. Via de bedrijfsnaam en logo/foto kan de bezoeker naar uw website.

 

Atlas van Zorg & Hulp

Email: info@zorghulpatlas.nl | Telefoon: 06-18423799

Atlas van Zorg & Hulp is een online wegwijzer in de wereld van zorg & welzijn voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners. Hier vind je informatie die kan bijdragen aan het proces van vinden, regelen en organiseren van zorg en hulp.

 

 
Pro-registratie

Bij een Pro-registratie krijg de organisatie een promotieblok zoals bij de Standaardregistratie. Daarnaast krijgt uw organisatie ook een eigen profielpagina waarin u een uitgebreide beschrijving kunt geven van uw organisatie. Indien gewenst aangevuld met logo, fotogallery en linkjes naar uw website. Tevens wordt uw locatie middels Google Maps helder weergegeven. De Profielpagina is bereikbaar via het promotieblok.

 

Atlas van Zorg & Hulp

Email: info@zorghulpatlas.nl | Telefoon: 06-18423799

Atlas van Zorg & Hulp is een online wegwijzer in de wereld van zorg & welzijn voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners. Hier vind je informatie die kan bijdragen aan het proces van vinden, regelen en organiseren van zorg en hulp.

Profiel

 
 
Advertisement

Een advertisement is onderdeel van een Standaard- of Pro-registratie. Het is een advertentieblokje waarin de naam, foto/logo van uw organisatie wordt weergegeven en een korte wervende zin met een link naar uw website. Dit advertentieblokje bevindt zich (in een set van maximaal 6) op de rechterzijde van de pagina en wordt gerouleerd binnen de populaire pagina's van Ontwikkelingen in de zorg (Advertentiecaroussel). Ook wordt deze advertisement bij registratie eenmalig gepubliceerd binnen de Nieuwbrief.

 

Atlas van Zorg & Hulp
Online wegwijzer in de wereld van zorg & welzijn

 

 

Events en artikelen plaatsen

Bij een Pro-registratie is het mogelijk om 4 events en/of artikelen per jaar te plaatsen

  • Events plaatsen

Bij Events aanmelden kan gedacht worden aan evenementen, informatiedagen, seminars, workshops e.d die vanuit uw organisatie of stichting wordt (mede)georganiseerd.

  • Nieuws/artikelen plaatsen

Er kunnen artikelen geplaatst worden die te maken hebben met uw organisatie of stichting. Bijvoorbeeld over een opening van een nieuwe locatie, een nieuwe samenwerking, een nieuwe aanpak of werkwijze of nieuwe projecten e.d.

 
 
Tekst, foto's, linkjes zelf aanleveren of uitbesteden
  • U kunt de tekst, foto's en linkjes ten behoeve van Promotieblok, Profielpagina en Advertisment (deels) zelf naar wens aanleveren.
  • U kunt de invulling hiervan, gebaseerd op de informatie op uw website, (deels) uitbesteden aan de redactie van de Atlas van Zorg & Hulp.

De invulling van de tekst, foto’s en linkjes worden binnen de lay-out mogelijkheden van de Atlas van Zorg & Hulp geplaatst.

 
 
Contact

Hebt u vragen, dan kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier of via redactie@zorghulpatlas.nl

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Scootmobiel kopen: 10 tips waar u op moet le tten

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorgvakantie

Sitemap | Disclaimer
Privacy beleid (AVG)

 

© 2012 - 2016 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante