Atlas van Zorg & Hulp

Marconistraat 23
2562 JA DEN HAAG
T 06-18423799
E: info@zorghulpatlas.nl   
W: www.zorghulpatlas.nl

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorgvakantie

Sitemap | Disclaimer
Privacy beleid (AVG)

 

"Online wegwijzer in de wereld van zorg & welzijn"

De Atlas van Zorg & Hulp is een (online) wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners. Hier vind je informatie die kan bijdragen aan het proces van vinden, regelen en organiseren van zorg en hulp.

Een chronische ziekte of beperking heeft veelal gevolgen voor iemands leven alsmede voor zijn of haar naaste omgeving. Uiteenlopende zorg en hulp (voorzieningen, hulpmiddelen en regelingen) kunnen nodig zijn om kwaliteit van leven, zelfredzaamheid en participatie in de maatschappij te behouden dan wel te bevorderen. 

In Nederland kennen we gelukkig een uitbreid zorgstelsel, maar de wereld van zorg en welzijn is veelal complex en versnipperd. Dit geldt eveneens voor de uitgebreide informatie op dit vlak die beschikbaar is op het internet. Welke zorg (thuis of in een instelling) en hulp is er mogelijk? Waar kun je terecht en hoe regel je deze zorg en hulp? 

Bovendien is het huidige zorgstelsel aan flinke verandering onderhevig vanwege de bezuinigingen. Wat betekent dit voor zowel de zorgbehoevende en zijn of haar naaste omgeving als de zorgverlener en zorgondernemer? 

Het doel van de Atlas van Zorg & Hulp is om als platform te fungeren en daarmee de (bestaande) informatie op het gebied van zorg en hulp voor iedereen overzichtelijk en vindbaar te maken.

De Atlas van Zorg & Hulp bestaat uit een aantal rubrieken: Actueel, Zorgwereld, Mantelzorgwijzer, Zorgwijzer, Hulpwijzer. Zorgvakantiewijzer, Agenda

 

Meer informatie

www.zorghulpatlas.nl

 

Locatie

© 2012 - 2016 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante