Eigen profiel of adverteren

 

Binnen de Atlas van Zorg & Hulp staan kennis- en informatie delen centraal. Verbinden en elkaar versterken spelen hierbij een belangrijke rol. De Atlas van Zorg & Hulp is dan ook op zoek naar evenwichtige samenwerkingen (met wederzijds belang) zowel op zakelijk- als redactioneel vlak.

Publicatiemogelijkheden

Veel samenwerkingspartners wensen graag onder de aandacht te komen bij de doelgroep. Hiervoor hebben wij een pakket samengesteld met verschillende effectieve publicatiemogelijkheden afhankelijk van de wensen en behoeften.

Persberichten, artikelen en events plaatsen

Voor diverse organisaties en stichtingen - die actief zijn op het gebied van zorg en welzijn - bieden wij de mogelijkheid om (pers)berichten, artikelen, ervaringsverhalen en/of events te plaatsen binnen onze nieuwsrubriek.

Adverteren

Naast bovengenoemde publicatiemogelijkheden is het ook mogelijk om te adverteren zowel op de website als in de maandelijkse nieuwsbrief.

Affiliate marketing

De Atlas van Zorg & Hulp staat ook open voor affiliate marketing programma's al dan niet direct bij de partner als via affiliate marketing bedrijven. Het product of de dienst dient wel gerelateerd te zijn aan de inhoud van onze site en relevant te zijn voor onze bezoekers.

Vragen of interesse

Heeft u vragen of interesse ten aanzien van een samenwerking met de Atlas van Zorg & Hulp dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via redactie@zorghulpatlas.nl of via onderstaand contactformulier en via 06 184 237 99 (Angelique den Outer). Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

PartnersHandicare Trapliften                  

Vind zorg, hulp en informatie


 

Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site?
Bekijk de publicatiemogelijkheden

Scootmobiel kopen: 10 tips waar u op moet le tten

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorgvakantie

Sitemap | Disclaimer
Privacy beleid (AVG)

 

© 2012 - 2016 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante