Aangepaste accommodaties

Voor mensen met een chronische ziekte of beperking(en) dienen de accomodaties veelal aan bepaalde voorwaarden te voldoen om een zorgeloze vakantie te kunnen hebben.

Gelukkig voldoen steeds meer accomodaties aan de wensen en behoeften. Ze zijn bijvoorbeeld rolstoeltoegankelijk en bieden uiteenlopende voorzieningen al dan niet met zorg.

Enkele voorbeelden van aangepaste accommodaties zijn:

  • Vakantieoord Het Lorkenbos. Hier geniet u van de rust in dit complete, maar kleinschalige familiepark van bos, heide en een gemoedelijke sfeer.
  • Zorgboerderij Den Dikkenboom. In het Groene Hart maar ook dichtbij Gouda, Rotterdam en Kinderdijk ligt onze sfeervolle en aangepaste vakantieaccommodatie met zorg.
  • Vakantiewoning De Pepel: Deze 5-persoons, 5-sterren vakantiewoning, gelegen in het Brugse Ommeland (vlakbij Brugge)  is volledig aangepast voor mensen met bijzondere noden.
  • Casa C harlotte. Een Andalusische woning gelegen in het historisch centrum van Nerja, dichtbij de meest authentieke en gekende tapas bars en visrestaurantjes

 

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

PartnersHandicare Trapliften              

Vind zorg, hulp en informatieVeel bezochte onderwerpen

Wetgeving zorg
Zorgvakanties
Particuliere woonzorg
Hulpmiddelen

Wijzer per aandoening

Zorgthuis of in een instelling 
Regelingen voor mantelzorgers
Re-integratie
Jobcoach

Wat zijn de laatste hooroplossingen

Als het hoorvermogen achteruit gaat dan verloopt het horen minder goed en is er meer luisterinspanning nodig. Het slecht kunnen horen gaat gepaard met sociale isolatie, gevoelens van angst, depressie en onzekerheid. Dankzij de verschillende hooroplossingen die worden aangeboden kan een slechthorende naar tevredenheid horen.

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante