Aangepaste accommodaties

Voor mensen met een chronische ziekte of beperking(en) dienen de accomodaties veelal aan bepaalde voorwaarden te voldoen om een zorgeloze vakantie te kunnen hebben.

Gelukkig voldoen steeds meer accomodaties aan de wensen en behoeften. Ze zijn bijvoorbeeld rolstoeltoegankelijk en bieden uiteenlopende voorzieningen al dan niet met zorg.

Enkele voorbeelden van aangepaste accommodaties zijn:

  • Vakantieoord Het Lorkenbos. Hier geniet u van de rust in dit complete, maar kleinschalige familiepark van bos, heide en een gemoedelijke sfeer.
  • Zorgboerderij Den Dikkenboom. In het Groene Hart maar ook dichtbij Gouda, Rotterdam en Kinderdijk ligt onze sfeervolle en aangepaste vakantieaccommodatie met zorg.
  • Vakantiewoning De Pepel: Deze 5-persoons, 5-sterren vakantiewoning, gelegen in het Brugse Ommeland (vlakbij Brugge)  is volledig aangepast voor mensen met bijzondere noden.
  • Casa C harlotte. Een Andalusische woning gelegen in het historisch centrum van Nerja, dichtbij de meest authentieke en gekende tapas bars en visrestaurantjes

 

Nederlandse bestemmingen
Geniet van de prachtige natuur op de Veluwe, de brede zandstranden langs de Noordzee, het charisma en de historie van oudste steden of het oerhollandse boerenlandschap.
 

Europese bestemmingen
Zoek de zon op aan de kust van Spanje, de Griekse eilanden of de Turkse Riviera. Proef de ambiance van pittoreske dorpjes in Frankrijk, de authentieke steden in Italië of de prachtige Alpen.
 

Verre bestemmingen
Laat je verblinden door de hagelwitte stranden van Curacao of Thailand, maak kennis met de wildparken in Zuid-Afrika, de palmstranden in Kenia of de natuurschatten van Costa Rica.
 

 Reisorganisaties 
Beleef al het moois van een georganiseerde reis in Nederland, Europa of ga op avontuur naar verre bestemmingen. Waar nodig met begeleiding en/of professionele zorg.

Wintersport met een beperking
Ga de uitdaging aan op de Oostenrijkse of Italiaanse pistes met een georganiseerde wintersportreis speciaal voor mensen met een lichamelijke-, verstandelijke- of visuele beperking.

 

Vind zorg, hulp en informatie

 

Gevolgen miljoenennota 2020 voor zorg en welzijn

De Miljoenennota en Rijksbegroting worden op Prinsjesdag (dinsdag 17 september 2019) weer bekend gemaakt.

Lees hier wat de gevolgen van de Miljoenennota 2020 zijn voor zorg en welzijn

Wonen, zorg &  leven

Uw eigen appartement in een kleinschalig, sfeervol pand. Alle benodigde zorg 24 uur per dag binnen handbereik. Veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn. 15 locaties in Nederland.

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante