Particuliere thuiszorg

Thuiszorg is zorg die bij mensen thuis wordt gegeven. Het kan gaan om persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding, maar ook om huishoudelijke hulp.

  • Persoonlijke verzorging is bijvoorbeeld hulp bij het douchen, hulp bij het opstaan uit bed en hulp bij het eten of scheren
  • Verpleging is bijvoorbeeld de verzorging van een wond of het toedienen van injecties.
  • Begeleiding is ondersteuning bij het zelfstandig wonen op het gebied van praktische vaardigheden en de sociale redzaamheid\
  • Huishoudelijk hulp ondersteuning bij schoonmaken, afwassen, opruimen, bedden opmaken, planten en dieren verzorgen 

Naast reguliere thuiszorg bestaat er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Particuliere zorg. Particuliere thuiszorg wordt niet gefinancierd vanuit de Zorgverzekeringswet, Wmo of Jeugdhulp. Dit betekent dat u zelf de rekening van de geleverde zorg dient te betalen. Een reden om voor particuliere zorg te kiezen, kan zijn dat u zelf (meer) behoefte heeft aan zorg, maar voor deze (meer uren aan) zorg geen indicatie heeft gekregen.

Kosten Particuliere thuiszorg

De kosten voor particuliere thuiszorg zijn afhankelijk van welke vorm van zorg wordt geboden. De tarieven liggen tussen de € 15 en € 60 per uur.

Inwonenden Zorg

Inwonende thuishulp, het is een fenomeen in opkomst. De hulp, veelal afkomstig uit oost-europa, worden betaald om dag en nacht bij mensen met een chronische ziekte of beperking en ouderen in huis te wonen. Ze werken als volwaardige verzorger en verrichten daarnaast huishoudelijk werk.

Meer informtie over Inwonende Zorg

Kroon Particuliere thuiszorg
Grevelingen 16
2105 ZG Heemstede (Noord-Holland)
info@kroonparticulierethuiszorg.nl | Tel: 06 13135122

Website


U bent op zoek naar zorg aan huis voor een dierbaar familielid. Dan verwacht u zorg van een gediplomeerde professional, die bovendien het hart op de goede plek heeft. Dan ben u bij ons aan het goede adres! Ouderenzorg is onze expertise.

Residentiële & Ambulante Zorg
Provincialeweg 69
3998 JK Schalkwijk (Utrecht)
info@raz.nl | Tel: 088 328 03 28

Website

Als de zorgvraag toeneemt en u meer hulp thuis nodig heeft, kunt u rekenen op de thuiszorg van RAZ. Van huishoudelijke en persoonlijke verzorging t/m terminale zorg. Zolang het medisch verantwoord is doet RAZ al het mogelijke om te zorgen dat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Ook een vermelding op de site?
Bekijk de diverse publicatiemogelijkheden

PartnersHandicare Trapliften              

Vind zorg, hulp en informatieVeel bezochte onderwerpen

Wetgeving zorg
Zorgvakanties
Particuliere woonzorg
Hulpmiddelen

Wijzer per aandoening

Zorgthuis of in een instelling 
Regelingen voor mantelzorgers
Re-integratie
Jobcoach

Wat zijn de laatste hooroplossingen

Als het hoorvermogen achteruit gaat dan verloopt het horen minder goed en is er meer luisterinspanning nodig. Het slecht kunnen horen gaat gepaard met sociale isolatie, gevoelens van angst, depressie en onzekerheid. Dankzij de verschillende hooroplossingen die worden aangeboden kan een slechthorende naar tevredenheid horen.

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante