Particuliere thuiszorg

Thuiszorg is zorg die bij mensen thuis wordt gegeven. Het kan gaan om persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding, maar ook om huishoudelijke hulp.

  • Persoonlijke verzorging is bijvoorbeeld hulp bij het douchen, hulp bij het opstaan uit bed en hulp bij het eten of scheren
  • Verpleging is bijvoorbeeld de verzorging van een wond of het toedienen van injecties.
  • Begeleiding is ondersteuning bij het zelfstandig wonen op het gebied van praktische vaardigheden en de sociale redzaamheid\
  • Huishoudelijk hulp ondersteuning bij schoonmaken, afwassen, opruimen, bedden opmaken, planten en dieren verzorgen 

Naast reguliere thuiszorg bestaat er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Particuliere zorg. Particuliere thuiszorg wordt niet gefinancierd vanuit de Zorgverzekeringswet, Wmo of Jeugdhulp. Dit betekent dat u zelf de rekening van de geleverde zorg dient te betalen. Een reden om voor particuliere zorg te kiezen, kan zijn dat u zelf (meer) behoefte heeft aan zorg, maar voor deze (meer uren aan) zorg geen indicatie heeft gekregen.

Kosten Particuliere thuiszorg

De kosten voor particuliere thuiszorg zijn afhankelijk van welke vorm van zorg wordt geboden. De tarieven liggen tussen de € 15 en € 60 per uur.

Inwonenden Zorg

Inwonende thuishulp, het is een fenomeen in opkomst. De hulp, veelal afkomstig uit oost-europa, worden betaald om dag en nacht bij mensen met een chronische ziekte of beperking en ouderen in huis te wonen. Ze werken als volwaardige verzorger en verrichten daarnaast huishoudelijk werk.

Meer informtie over Inwonende Zorg

Kroon Particuliere thuiszorg
Grevelingen 16
2105 ZG Heemstede (Noord-Holland)
info@kroonparticulierethuiszorg.nl | Tel: 06 13135122

U bent op zoek naar zorg aan huis voor een dierbaar familielid. Dan verwacht u zorg van een gediplomeerde professional, die bovendien het hart op de goede plek heeft. Dan ben u bij ons aan het goede adres! Ouderenzorg is onze expertise.

Residentiële & Ambulante Zorg
Provincialeweg 69
3998 JK Schalkwijk (Utrecht)
info@raz.nl | Tel: 088 328 03 28

Als de zorgvraag toeneemt en u meer hulp thuis nodig heeft, kunt u rekenen op de thuiszorg van RAZ. Van huishoudelijke en persoonlijke verzorging t/m terminale zorg. Zolang het medisch verantwoord is doet RAZ al het mogelijke om te zorgen dat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Tiade dienstverlening & advies in thuiszorg  
Noordsepad 1a
9321 AE Peize (Groningen)
info@tiade.nl | (050) 541 29 61

Tiade is gespecialiseerd in advisering en begeleiding van particuliere thuiszorg in heel Nederland. Met een pool van professionele zorgverleners bieden wij landelijk verpleging en verzorging aan particulieren. Met ondersteuning van ons Tiadeflex systeem zorgen wij ervoor dat vraag en aanbod snel én goed matchen, zodat we meteen die zorg kunnen leveren die u wenst.

Ook een vermelding op de site?
Bekijk de diverse publicatiemogelijkheden

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

Vind zorg, hulp en informatie

 

Gevolgen miljoenennota 2020 voor zorg en welzijn

De Miljoenennota en Rijksbegroting worden op Prinsjesdag (dinsdag 17 september 2019) weer bekend gemaakt.

Lees hier wat de gevolgen van de Miljoenennota 2020 zijn voor zorg en welzijn

Wonen, zorg &  leven

Uw eigen appartement in een kleinschalig, sfeervol pand. Alle benodigde zorg 24 uur per dag binnen handbereik. Veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn. 15 locaties in Nederland.

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante