Modulair pakket thuis (Mpt)

Heeft u een indicatie voor zorg met verblijf? Maar woont u thuis? Dan kunt u de zorg die op uw indicatie staat ook thuis krijgen. U kunt er voor kiezen om niet alle zorg die in uw indicatie staat af te nemen, maar gedeeltes daarvan (modules). Dit wordt een modulair pakket thuis genoemd. 

Eigen bijdrage

Voor het modulair pakket thuis moet u een eigen bijdrage betalen voor zorg thuis. Het CAK berekent de eigen bijdrage en stuurt u een factuur. 

Uw zorgaanbieder geeft aan ons door hoeveel uren en minuten zorg u heeft ontvangen. Wij berekenen de kosten van de zorg met het aantal uren en minuten zorg dat u in een periode heeft ontvangen en het uurtarief. Het totaal van deze kosten van de zorg staat op de factuur.  Voor het modulair pakket thuis betaalt u in 2015 een uurtarief van € 14,20.

Volledig pakket thuis

Het modulair pakket thuis is iets anders dan het volledig pakket thuis. Bij het volledig pakket thuis levert één zorgaanbieder alle zorg uit uw zorgzwaartepakket bij u thuis. U betaalt hiervoor een eigen bijdrage voor zorg met verblijf.

Pgb

Ontvangt u het modulair pakket thuis in combinatie met een pgb (persoonsgebonden budget)? Dan betaalt u alleen de eigen bijdrage voor het pgb.

Meer informatie vindt u op de website van Het CAK

 

PartnersHandicare Trapliften              

Vind zorg, hulp en informatie

 

Wonen, zorg &  leven

Uw eigen appartement in een kleinschalig, sfeervol pand. Alle benodigde zorg 24 uur per dag binnen handbereik. Veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn. 15 locaties in Nederland.

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante