Residentie Alleliefs

Burgemeester Kerssemakersstraat 46
8101 AP Raalte

T: 0572 744 010
E: info@residentiealleliefs.nl
W: www.residentiealleliefs.nl

Welkom bij Angeli Custodes

Angeli Custodes in Raalte kent een rijke historie. Het mooie, sfeervolle gebouw biedt al acht decennia onderdak aan mensen. Eerst als ziekenhuis en tot aan de eeuwwisseling, als klooster-bejaardenoord. De Zusters van Liefde, die jarenlang in het ziekenhuis werkten vanuit barmhartigheid, eenvoud en gastvrijheid wonen vandaag de dag samen met andere senioren in het woonzorg- en verpleegcentrum.

Het gedachtengoed van de ‘liefdewerkers’ is nog altijd levendig. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Het pand, met haar prachtige tuin en originele kapel, ademt bovendien het bijzondere gevoel van rust, bezinning en gastvrijheid uit.

Binnen Angeli Custodes is Residentie Alleliefs gevestigd. De kamers van Alleliefs zijn sfeervol ingericht. U kunt gebruik maken van deze kamers als u, bijvoorbeeld na een ziekte of een operatie, in rust wilt herstellen. De overgang van het ziekenhuis naar huis kansoms groot zijn. Vooral als u nog behoefte heeft aan zorg en u daarvoor niet direct kunt terugvallen op familie of andere hulp.

Alleliefs is een plek waar gasten met verschillende wensen en hulpvragen kortdurend, middellang en langdurig kunnen verblijven. Individueel maatwerk staat voorop, maar u kunt ook gebruik maken van diverse arrangementen. Het hele jaar door worden bezinningsarrangementen aangeboden, zoals met Kerstmis en Pasen.

Bezinning

Tijdelijk verblijven of logeren in Alleliefs is bijzonder vanwege de sfeer, de rust en de persoonlijke aandacht en zorg. Uniek is de ruimte voor bezinning en de aandacht voor uw levensverhaal. In onze filosofie staat luisteren centraal. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Door open te staan, de tijd te nemen en nieuwsgierig te zijn.

Wilt u begeleiding bij levens- of zingevingsvragen? Dan ondersteunen wij u graag. In een persoonlijk gesprek bepalen we samen op welke wijze we uw verblijf in Residentie Alleliefs nóg specialer kunnen maken.

Meer informatie

www.residentiealleliefs.nl

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

PartnersHandicare Trapliften              

Vind zorg, hulp en informatieVeel bezochte onderwerpen

Wetgeving zorg
Zorgvakanties
Particuliere woonzorg
Hulpmiddelen

Wijzer per aandoening

Zorgthuis of in een instelling 
Regelingen voor mantelzorgers
Re-integratie
Jobcoach

Wat zijn de laatste hooroplossingen

Als het hoorvermogen achteruit gaat dan verloopt het horen minder goed en is er meer luisterinspanning nodig. Het slecht kunnen horen gaat gepaard met sociale isolatie, gevoelens van angst, depressie en onzekerheid. Dankzij de verschillende hooroplossingen die worden aangeboden kan een slechthorende naar tevredenheid horen.

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante