Otolift Trapliften Otolift Trapliften

Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
0800 444 777 2

E-mail: info@otolift.com
Website:    www.otolift.nl

Otolift TrapliftenOtolift Trapliften Otolift Trapliften

Een betrouwbaar familiebedrijf sinds 1891

Otolift Trapliften is een geruime tijd Marktleider in Nederland en heeft daarnaast ook vestigingen in België, Frankrijk, Italië en Engeland. In 2015 werd Otolift Trapliften door het Nationale Business Instituut verkozen tot beste bedrijf in de trapliftenbranche. Met meer dan 70 auto’s op de weg en meer dan 110.000 geplaatste trapliften in Nederland bent u bij Otolift verzekerd van kwaliteit en service. Otolift is niet voor niets de meest gekochte traplift van Nederland!

Altijd een oplossing!

Bij Otolift bent u verzekerd van een goede oplossing. Door ons uitgebreide assortiment trapliften kunnen wij voor iedere trapsituatie een traplift aanbieden. Ook voor extreem smalle trapliften! Daarnaast bieden wij ook tweedehands trapliften aan en heeft men de mogelijkheid een traplift te huren (vanaf één maand mogelijk). Onze trapliften worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Bergambacht en zijn hierdoor snel leverbaar en scherp geprijsd!

Onze trapliften thuis uitproberen

Bij Otolift zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Om onze klanten een goed beeld te geven van de kwaliteit, het design en het gebruikersgemak rijden onze adviseurs (als enige in de trapliftenbranche) in showroombussen waar men de traplift kan uitproberen. Dit thuisbezoek is geheel vrijblijvend en gratis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier voor het aanbod trapliften

 

 

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

PartnersHandicare Trapliften              

Vind zorg, hulp en informatie

 

Wonen, zorg & leven

Uw eigen appartement in een kleinschalig, sfeervol pand. Alle benodigde zorg 24 uur per dag binnen handbereik. Veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn. 15 locaties in Nederland.

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante