Aangepaste accommodaties in Europa

Een overzicht van rolstoelvriendelijke vakanties en aangepaste accommodatie al dan niet met zorg of hulpmiddelen voor mensen met een chronische ziekte, verstandelijke of lichamelijke beperking en senioren in Europa.

Rolstoelvriendelijk Hulpmiddelen aanwezig of te regelen Zorg aanwezig of te regelen

NB: Informeer vooraf altijd bij de accommodatiehouder of reisorganisatie naar toegankelijkheid, aanwezige faciliteiten / hulpmiddelen en het regelen van zorg

Vakantiewoning DE PEPEL
Antoon de Lensstraat 19 | 8310 Brugge Asserbroek (België)
(+32) 478 614 404 | info@pepel.be
Website

Deze 5-sterren, 5-persoons vakantiewoning is gelegen in het Brugse Ommeland op 10 minuten van historisch Brugge en sedert november 2016 volledig aangepast aan mensen met bijzondere noden.

 

Casa Charlotte Casa Charlotte
Calle San Pedro 16 | E-29780 Nerja (Spanje)
Contactformulier | +34 606 96 68 96
Website

Casa Charlotte is gelegen in het historisch centrum van Nerja, dichtbij de meest authentieke en gekende tapas bars en visrestaurantjes. Het is een echte ruime Andalusische woning, die van binnen helemaal vernieuwd en verbouwd werd tot drie luxueuze appartementen. Het gelijkvloers heeft voorzieningen voor personen met een lichamelijke beperking.

Ferienort Obermehlen
Ortsstrasse 11 | 54595 Obermehlen (Duitsland)
erwin@eifel.de.com
Website

De vakantiewoningen liggen in een prachtige bosrijke omgeving midden in het Eifelgebergte. De ligging is ideaal voor wandelingen door de omgeving. In deze prachtige omgeving verhuren wij 1 luxe bungalow en 5 luxe appartementen. Ons benedenappartment hebben wij speciaal voor rolstoel gebonden gasten ingericht en is geschikt voor 4 personen.

Gehandicapten.com
Samuel Esmeijerstraat 15 | 1318 CA Almere
info@gehandicapten.com
| +31 (0)36 537 6677
Website

Wheelchair accessible holiday homes are located in nice areas. In Canet en Roussillon, France at the Mediterranean. In Velence, Hungary at Lake Velence. And in Hua Hin, Thailand, the Royal beach town. All houses have at least one roll-in-shower, tiled floors whithour thresholds inside, a hospital bed, drop down shower seat, shower wheelchair and hoist.

Handicamper Outdoor
p/a Bedrijvenweg 25 | 7442 CX Nijverdal
reizen@handicampoutdoor.nl | 0548 61 45 88 (tussen 18.00u en 19.00u)
Website

Een lichamelijke beperking en toch een avontuurlijke kampeervakantie? Dat kan, dankzij Handicamp Outdoor. In een kleine groep, met goede begeleiding en voor een redelijke
prijs gaan wij op vakantie in binnen- en buitenland. De Handicamp is voorzien van alle aanpassingen en gemak die nodig zijn voor een zorgeloze vakantie.

Meer aangepaste accommodaties in Europa

Reisorganisaties

Ben jij reislustig en wil je je horizon graag verbreden? Er zijn diverse reisorganisaties die reizen verzorgen en/of aanbieden voor mensen met een beperking. Zowel individuele- als groepsreizen mogelijk in Nederland, Europa en buiten Europa.
Bekijk het overzicht

Registreren?

Ook een bedrijfsvermelding, promotieblok, profielpagina, event of artikel plaatsen binnen Atlas van Zorg & Vakantie en Atlas van Zorg & Hulp? Registreren kan vanaf 48,- per jaar.

Meer informatie

 

Atlas van Zorg & Hulp

Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Over Atlas van Zorg & Hulp
Contact

Een vermelding of artikel plaatsen op de site?
Publicatiemogelijkheden

Meer online wegwijzers
Atlas van Zorg & Vakantie
Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

Vind zorg, hulp en informatie

 

Gevolgen miljoenennota 2020 voor zorg en welzijn

De Miljoenennota en Rijksbegroting worden op Prinsjesdag (dinsdag 17 september 2019) weer bekend gemaakt.

Lees hier wat de gevolgen van de Miljoenennota 2020 zijn voor zorg en welzijn

Wonen, zorg &  leven

Uw eigen appartement in een kleinschalig, sfeervol pand. Alle benodigde zorg 24 uur per dag binnen handbereik. Veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn. 15 locaties in Nederland.

© 2012 - 2019 Disclaimer

Atlas van Zorg & Hulp is onderdeel van Atlante